Koh Phi Phi

Koh Phi Phi består af 6 mindre øer, beliggende tæt på Phuket og Krabi på fastlandet. Det er ikke uden grund, at mange af de lokkende reklamebilleder for Thailand er taget på Phi Phi-øerne. Den tropiske skov, de høje kalkstensbjerge der skyder op af det azurblå hav, og de kridhvide strande danner det perfekte billede. Kun Phi Phi Don, den største af øerne, er beboet, men du kan besøge flere af de andre på dagsudflugter. Fx Phi Phi Leh, hvor den smukke Maya Bay, der er kendt fra filmen ”The Beach”, findes. Der er også mange herlige strande på Phi Phi Don, og hvor de store (Tong Say) tiltrækker mange festende rygsækrejsende, så er der mere fred og ro på de mindre. Under havets overflade finder du nogle af landets bedste dykker- og snorklemuligheder, og her er også et kæmpe udbud af forskellige vandsportsaktiviteter. På den største ø kan du trekke op til adskillige udsigtspunkter, hvor der er fantastisk udsigt ud over øen!

Hoteller i Koh Phi Phi

Holiday Inn Resort Phi Phi Island er et dejligt sted med et opmærksomt og venligt personale, som vil gøre deres for, at du får et godt ophold. Det ligger afsides lige ud til den smukke Laem Thong Beach, men du kan sejle til både Phuket og Krabi, som ligger 42 og 48 kilometer væk. Værelserne er gode og store med gratis internet og balkon, hvor du kan nyde lidt fra minibaren om aftenen. Hotellet har masser af aktiviteter som mini fitnesscenter, dykkercenter og udlejning af kajakker, og her er selvfølgelig også to flotte pools - den ene er kun for voksne, så her kan du virkelig få slappet af og nyde roen! Tag en drink i baren eller spis på en af hotellets tre restauranter, den ene har blandt andet en dejlig, italiensk buffet.

PP Erawan Palms Resort er et dejligt resort, der ligger ved den skønne, hvide Laem Tong strand. Dejlige rolige omgivelser, ideelle til afslapning. Værelserne er pæne og gode og har egen terrasse, hvor du kan sidde og nyde aftenerne. Resortet har en dejlig pool, en strandbar og en restaurant, der både serverer thailandske og internationale retter. Du kan gå på internettet i lobby- og poolområde.

Phi Phi Bayview Resort er vores primære hotel på Phi Phi øerne. Det er et hyggeligt sted, der ligger på skrænten ved den dejlige Laem Hin strand med den skønneste udsigt over det blå hav. Her er en dejlig grøn have med træer og palmer overalt, dog mange trapper, så ikke ideelt for gangbesværede. Værelserne er lidt enkle men pæne og gode, der er et internet fælleshjørne, og en dejlig pool, massage og dykkerskole. Resortet ligger i rolige omgivelser, men du er kun ca. 10 minutters gåtur fra restauranter, barer og forretninger.

Phi Phi Natural Resort ligger i dejlige meget rolige omgivelser med flot og skøn natur på en strand, der deles af ganske få hoteller. Selve hotellet er udmærket men enkelt og måske lidt slidt.