Koh Rong Samloem

Koh Rong Samloem er en lille ø på kun ca. 9 kilometer på den lange led og 5 kilometer på det bredeste sted på den anden led. Øen ligger lidt ude i havet fra fastlandet, og du kan sejle derud fra Sihanoukville på 2.5 time med færgen eller på kun 45 minutter med nogle nye speedbåde. På øens østkyst ligger den smukke Saracen-bugt, og her finder du lang, lækker, hvid strand. Strandene på øens vestlige side har mere gult sand. Der ligger kun to landsbyer på øen, den ene på den nordlige spids, den anden i den sydlige ende. Her er ikke rigtig nogen veje, så skal du fra et sted til et andet, kan du vælge mellem at sejle eller trave gennem junglen. Koh Rong Samloem er også et rigtig godt sted at tage ud og snorkle, dykke eller surfe. 

Hoteller i Koh Rong Samloem

Moonlight Resort er et fantastisk resort! Du bor i sjove kuppelformede bungalows – der næsten ligner lidt skumfiduser – og de ligger direkte på stranden, så du har ingen undskyldning for ikke at få badet. Du kan ligge i den runde seng midt i bungalowen og kigge op på stjernerne gennem det runde loftsvindue – så måske får du ikke sovet så meget. Bungalowerne er lyse og moderne, og du har sikkerhedsboks, aircondition, gratis wifi, TV og minibar. Foran hver enkel bungalow er der en privat terrasse. Her kan du nyde et afslappet ophold med stil, og den belgiske manager Axel og de andre ansatte er meget hjælpsomme. Når du ved aftenstid er mættet af solen og af at svømme rundt i det tyrkisblå hav, så kast dig over de lækre retter på hotellets herlige restaurant, som ligger inde i en stor, blå kuppel med udsigt udover stranden og bugten. 

Saracen Bay Resort er et super dejligt, lille sted på den lille ø Koh Rong Samloem! Det ligger rigtig dejligt, direkte på den skønne sandstrand og omgivet af frodig jungle - stranden er allersmukkest lige her. Du bor i enkle bungalows med eget badeværelse og en terrasse med smuk udsigt over stranden og den frodige skov i ryggen. På hotellets restaurant bliver der serveret super lækker mad! Det er måske øens bedste restaurant.

Sol Beach Resort er et af de absolut bedste hoteller på denne herlige ø! Det ligger i skønne omgivelser direkte på den smukke, private strand og med den grønne jungle i baggrunden. Resortet er bygget i hyggelig men moderne khmer-stil, og du bor i skønne bungalows med aircondition, wifi (når det virker) og eget badeværelse, og til hver bungalow tilhører en privat terrasse med udsigt over enten stranden eller junglen. Resortet har egen privat strand, og her kan du ligge i en af liggestole og dase med en drink i hånden og bare nyde livet. Nyd den afslappede stemning, gå en tur langs strandkanten eller tag snorkelmasken på og udforsk det tyrkisblå vand. Restauranten serverer god mad – specielt fiskeretterne er gode, og morgenmaden er også helt fin. Den engelsktalende manager Hana og de andre ansatte yder en rigtig god service. 

The Beach Island Resort & Beach Club ligger på en 5 km lang, pragtfuld sandstrand på den lille ø Koh Rong Samloem. Det er et meget enkelt resort uden så mange faciliteter, men med den skønneste beliggenhed og værelser med havudsigt. Her er en ungdommelig atmosfære, og ved fuldmåne afholdes der ildshows på øen og store fester med høj musik og drinks på stranden. Her er en restaurant og en bar, der har et stort udvalg af drinks og øl.

Rejser til Koh Rong Samloem

802
Siem Reap, Sihanoukville, Koh Rong Sanloem, Phnom Penh
803
Siem Reap, Phnom Penh, Kep og Koh Rong Samloem