Kota Kinabalu

Kota Kinabalu er en stor og pulserende by med over 600.000 indbyggere. Tag op på Signal Hill og se den fantastiske udsigt over hele Kota Kinabalu by. Fortsæt til Sabah Foundation Building, som er en af de eneste hængende bygninger. Tag også forbi Sabah State Museum, hvor du kan lære om Sabahs historie og se mange nye kunstgenstande. Atkinson Clock Tower er også et besøg værd. Dette klokketårn er noget af det eneste, der overlevede bombningen af Kota Kinabalu i 1945. Det blev bygget i 1905 af træ og har sit navn efter F.G. Atkinson, som var den første distrikt officer på stedet, indtil han døde af malaria i en alder af 28. Husk også et stop på Filipino-markedet og køb noget lækker frisk frugt. Der er intet så lækkert som nyplukket frisk dragonfruit. Eller hvad med et besøg til det lokale marked med frugt/grønt/kød/drikkevare og alt hvad hjertet begærer. Der ligger et stort et nede ved strandpromenaden. Alt hvad du ser, er hjemmedyrket og fri for sprøjtemidler. Det er et skønt syn at gå en tur igennem dette farvestrålende marked, med alle disse forskellige krydderier mm. Hvis du har meget mod og har brug for at prøve kræfter med naturen, kan du tage på en heldagstur til Tamparuli distriktet, hvor du kan White Water Rafte. Eller hvad med en Wildlife Safri, hvor du bl.a. har mulighed for, at se næseaber og de sjældne sølvhaleaber, masser af forskellige fugle, krokodiller og ildfluer.

Hoteller i Kota Kinabalu

Dreamtel Kota Kinabalu er et forholdsvist stort hotel, der ligger få minutters gang fra den centrale Gaya Street og strandpromenaden. De gode værelser er pæne og rene og indrettet med moderne møbler. Hotellet har en udmærket restaurant, så du kan få lagt en god bund, inden du skal ud og opleve byen. Du kan gå gratis på internettet overalt på hotellet.

Horizon er et moderne og luksuriøst hotel, der ligger i gåafstand til shoppingcentre, restauranter og barer. Hotellet har også en restaurant og en café, samt fitnesscenter, spa og pool. Værelserne er rummelige og smukt indrettede med blandt andet aircondition, drikkevand, tv og kaffe-/tefaciliteter.

Hotel Shangri-La ligger i nærheden af restauranter, shopping og flere af Kota Kinabalus attraktioner. Værelserne har aircondition, safety-box, minibar, kaffe-/tefaciliteter og TV. Hotellet tilbyder også 24 timers roomservice, de har en restaurant og en bar, og det er også muligt at leje cykler.

Shangri La´s Tanjung Aru er det første 5-stjernede hotel, der blev bygget i Kota Kinabalu, og det har sat standarden for mange af de hoteller, der er blevet bygget efterfølgende. Hotellet har alt, hvad du kan tænke dig: privat strand, sunset bar, flere forskellige spisesteder, flere swimmingpools og naturligvis også en pool for de mindste børn, legeplads, børnepasning, minigolf m.m. Det er stort, flot og imponerende med højt til loftet og masser af muligheder, både for dem, der vil forkæles, og børnefamilierne, der gerne vil have mange faciliteter.

Rejser til Kota Kinabalu

76
Kota Kinabalu, Mount Kinabalu, Kota Kinabalu, Crocker Range Jungle Trek, Mantanani Island.
78
Kota Kinabalu, Sukau Rainforest, Danum Valley, Kinarut
Nyhed