Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, og derfor er den spændende hovedstad også på de fleste af vores rejser til Malaysia. Selv om Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg. I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan du læse en masse om landets historie. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Der er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de sene timer. Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers, også kaldet Twin Towers, som engang var verdens højeste med sine 421 meter. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower med den roterende restaurant, der både har udsigten over byen og tårnene. Om aftenen må du ikke gå glip af det farverige springvandsshow ved foden af Petronas Tower, hvor de farverige vandstråler danser til kendte musikmelodier. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte cafeer, uendeligt mange restauranter, og hvis du er til shopping, så er dette det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko, mærkevarer og lokalt kunsthåndværk - som batik, marmor ting osv. Byen opleves bedst på en guidet byrundtur, men du bør også tage en udflugt ud af byen til Batu Caves. Det er et hindu-tempel placeret på toppen af en klippe. Selve templet er et imponerende stort rum i klippen, og her er dejlig køligt at komme ind efter en varm tur op ad trappernes 272 trin.

Hoteller i Kuala Lumpur

Majestic Hotel Kuala Lumpur er et historisk og smukt hotel fra 1930'erne, der ligger i hjertet af den pulserende storby. Hotellets stil er inspirereret af kolonitiden med antikke, romantiske møbler i fællesområderne - du vil føle dig henført til en helt anden tid. Der er masser af plads på de dejlige værelser, hvor der er kræset for detaljerne. På hotellet er der både en fantastisk pool og en spa, hvor du kan forkæle dig selv med en af de skønne behandlinger. Der er to restauranter, en bar og sågar en cigarlounge, hvor du kan nyde en lækker cigar med et glas whisky. Du kan gå gratis på internettet på hotellets trådløse Wi-Fi. Personalet på hotellet yder en super service og er virkelig imødekommende og hjælpsomme.

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg af butikker og restauranter. Værelserne er lyse, indrettet med minibar og kaffe- og tefaciliteter, og har udsigt over byen. Hotellet byder desuden på faciliteter som restauranter, fitnesscenter, pool og spa.

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter og 24-timers room service. Det ligger i elegante omgivelser i centrum af Kuala Lumpur - tæt ved Petrona Towers og shopping. Værelserne er rigtig flotte, så du bor godt. 

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der er kun 5 minutter til nærmeste metro-station, så det er nemt at komme rundt til resten af byen. Hotellet er enkelt og nydeligt, værelserne er pæne og her er, hvad der skal være samtidig med, at du får en god service.

Rejser til Kuala Lumpur

55A
Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Banding Island og Penang
59
Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Pangkor Laut Island