Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, og derfor er den spændende hovedstad også på de fleste af vores rejser til Malaysia. Selv om Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg. I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan du læse en masse om landets historie. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Der er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de sene timer. Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers, også kaldet Twin Towers, som engang var verdens højeste med sine 421 meter. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, med sin roterende restaurant, der både har udsigten over byen samt tårnene. Om aftenen må du ikke gå glip af det farverige Springvandshow ved foden af Petronas Tower, hvor de farverige vandstråler danser til kendte musikmelodier. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte cafeer, uendeligt mange restauranter og hvis du er til shopping, så er dette det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer som er produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmor ting osv. 

Rejser til Kuala Lumpur

413
Kuala Lumpur, Ujung Pandang, Toraja, Surabaya, Bromo, Ijen, Sanur og Gili Trawangan
55A
Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Banding Island og Penang
59
Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Pangkor Laut Island
52
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuantan, Kuala Terengganu og Redang
64
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuala Terengganu, Perhentian Island
Nyhed

Hoteller i Kuala Lumpur

Majestic Hotel Kuala Lumpur er et historisk og smukt hotel fra 1930'erne, der ligger i hjertet af den pulserende storby. Hotellets stil er inspirereret af kolonitiden med antikke, romantiske møbler i fællesområderne - du vil føle dig henført til en helt anden tid. Der er masser af plads på de dejlige værelser, hvor der er kræset for detaljerne. På hotellet er der både en fantastisk pool og en spa, hvor du kan forkæle dig selv med en af de skønne behandlinger. Der er to restauranter, en bar og sågar en cigarlounge, hvor du kan nyde en lækker cigar med et glas whisky. Du kan gå gratis på internettet på hotellets trådløse Wi-Fi. Personalet på hotellet yder en super service og er virkelig imødekommende og hjælpsomme.

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg af butikker og restauranter. Værelserne er lyse, indrettet med minibar og kaffe- og tefaciliteter, og har udsigt over byen. Hotellet byder desuden på faciliteter som restauranter, fitnesscenter, pool og spa.

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter og 24-timers room service. Det ligger i elegante omgivelser i centrum af Kuala Lumpur - tæt ved Petrona Towers og shopping. Værelserne er rigtig flotte, så du bor godt. 

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der er kun 5 minutter til nærmeste metro-station, så det er nemt at komme rundt til resten af byen. Hotellet er enkelt og nydeligt, værelserne er pæne og her er, hvad der skal være.

Swiss-Garden Hotel er et kæmpestort hotel med 296 værelser. Hotellet i sig selv er, som så mange andre byhoteller, helt fint, men ikke noget du vil hoppe rundt af begejstring over. Beliggenheden er til gengæld rigtig god – tæt på China Town og ca. 2 km fra Petrona Towers, så du har ikke langt fra hotellet og ud i byens liv. Servicen er god, og værelserne er veludstyrede med både wifi og TV. Her er tre spisesteder, men maden er måske lidt kedelig. Her er en pool, hvor du kan få kølet fødderne efter sightseeing i Kuala Lumpur, og du kan også træne i det lille træningslokale.