Kurashiki

Kurashiki er en historisk by i den sydlige del af Japan, beliggende i det vestlige Okayama-område. Groft oversat betyder Kurashiki "lagerhus", og det er med god grund, at byen har sådan et specielt navn! Byen blev nemlig for flere hundrede år siden brugt til at opbevare store mængder ris i lagerhusene langs Takahashi-floden. Disse lagerhuse eksisterer stadig i dag, men nu er de blevet konverteret til museer, butikker og cafeer. Tag en sejltur langs kanalen og oplev de gamle restaurerede lagerbygninger. Et kort stykke væk derfra ligger Ohara Kunstmuseum, som er værd at besøge, når du nu er her, da det var det første museum i Japan, som udstillede vestlig kunst, og har mange flotte værker fra kendte kunstnere – bl.a. Picasso og Gauguin. Hvad med et par vaskeægte denimbukser? I den anden ende af byen ligger Kojima Jeans Street, og her kan du opleve, hvordan ægte denimbukser bliver lavet, og måske endda købe et par. Det er også stedet, hvor verdens dyreste denimbukser bliver produceret!

Rejser til Kurashiki

JP08
Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama, Hiroshima, Kurashiki og Kyoto
Nyhed

Hoteller i Kurashiki

Centurion Hotel & Spa Kurashiki, er et hotel med 89 værelser, som ligger meget centralt i Kurashiki. Her er både shopping, togstation samt supermarked lige i nærheden. Der er fri WiFi overalt på hotellet, og hvis kroppen er ekstra træt, så tag da og hop i poolen, og efterfølgende i sauna. Alle værelser har det du skal bruge, skrivebord, aircondition, kaffe/te-faciliteter og et fladskærms-tv. I restauranten kan du spise morgenbuffet, eller amerikansk morgenmad – som efter sigende skulle være velsmagende!

Dormy Inn Kurashiki Natural Hot Spring er et hotel med 168 værelser, som ligger i Kurashiki der er omgivet af flotte grønne områder, og tæt på Ohara Museum of Art, samt den gamle bydel – som du helt klart burde besøge! Hotellet har en gratis WiFi-forbindelse til rådighed, så du har mulighed for at sende billeder af turen, til dem derhjemme. På øverste etage kan du bade i en Onsen, som er en pool med vand fra en varmtvandskilde, der både kan nydes inden- og udendørs. Værelserne er lidt små, men her er hvad du skal bruge, der er bl.a. fladskærms-tv og aircondition. Der er morgenmadsbuffet i restauranten, der tilbyder lokale retter, som desværre er lidt begrænset i udvalget. Der ligger dog mange restauranter i nærheden, som kan besøges.