La Digue

La Digue er en vaskeægte tropeø, når de er smukkest! Den ligger kun 15 minutters sejltur fra Praslin, og du må simpelthen besøge denne smukke ø - den er super hyggelig med rigtig østemning! På La Digue får du et indtryk af, at alting foregår i slowmotion. Indtil for et par år siden var her ingen biler - dem er der nogle få af nu, men ellers kommer folk rundt på øen på cykel og med hestevogn. Lej en cykel, kør rundt på denne 10 kvadratkilometer "store" ø og nyd naturen. Øen er især kendt for den verdensberømte strand, Anse Source D'argent, der skulle være den mest fotograferede strand i verden. Selve stranden er lige så smukt som de fleste andre strande i Seychellerne, men udover det kridhvide sand og det helt krystalkare, turkise vand har denne strand også store næsten lyserøde granit-klippeformationer, der over tiden er skabt i alverdens bløde former med hjælp fra vind og vejr. Stranden Grand Anse er nu vores favoritstrand på øen - farverne her er vildere end noget andet sted: strålende hvidt sand og helt lysende turkisblåt vand! La Digue kan slå benene væk under enhver, der ser den smukke ø! 

Rejser til La Digue

Hoteller i La Digue

Cabanes Des Anges Guest House er et nybygget hotel, der ligger 15 minutter fra havnen og 5 minutter fra Anse Reunion Beach. Værelserne er lyse og moderne, og har tv, minikøleskab, elkedel og aircondition. Du har også din egen veranda, hvor du kan slappe af og kigge ud på haven. I haven finder du en lille pool, hvor du kan tage en dukkert, hvis altså ikke du vil gå ned til stranden for at gøre det. I nærområdet finder du et udvalg af restauranter og supermarkeder, og du har også mulighed for at leje en cykel, så du nemt kan komme rundt at opleve, hvad området har at byde på.

Fleur de Lys er et lille lejlighedshotel, hvor du har eget køkken og derfor mulighed for selv at lave mad. Du bor i en bungalow, der er udstyret med komfur, køleskab, mikroovn, og så har du også en dejlig veranda, hvor du kan sidde og slappe af og kigge på den smukke have. Hotellet ejes af et skotsk ægtepar, og de sørger gerne for, at du får et dejligt ophold. Det er muligt at få serveret morgenmad på din veranda mod betaling, og de hjælper også gerne med at arrangere snorkelture, fisketure, guidede gåture og andre sjove aktiviteter. I nærområdet finder du dejlige strande, så du kan hoppe i bølgen blå, supermarkeder, så du kan fylde dit køleskab, og også restauranter, hvis du skulle få lyst til at springe madlavningen over.  

Le Domaine de L'Orangeraie ligger tæt på den flotte Anse Severe Beach, og kun en kort gåtur fra restauranter og butikker. Det er et flot og stort hotel, hvor der er rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Du kan leje cykler, tage ud at snorkle, og du kan få hjælp med at arrangere udflugter, bådture og vandreture på øen. Vil du gerne slappe af og forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spa- og wellnessafdeling. Du bor i en af de 55 villaer, der er fordelt i en tropisk have - det kan være en god idé at pakke en myggespray i tasken, da der på grund af den tropiske beliggenhed kan være myg. Værelserne er store, lyse og lækre, og de er moderne indrettet med alt, hvad du har brug for. Hotellet byder også på flere restauranter og barer, hvor du kan nyde en drink og en middag med udsigt over vandet, og her er selvfølgelig også en pool, hvis du skulle trænge til lidt afveksling fra stranden. 

Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant er et dejligt og hyggeligt lille sted - med kun 18 værelser. Det ligger lige ud til den smukke Anse Reunion-strand i en nærmest jungleagtig have, og du vil straks føle dig velkommen, når manageren Nicoletta tager imod dig. Hun har styr på det hele, og du kan leje cykler hos hende, så du kan komme ud og se øen! Det kan virkelig mærkes, at det er et familiedrevet hotel - der bliver hygget om en, og stemningen er god. Der er ikke langt til småbutikker og restauranter, og kun fem minutters cykeltur til havnen, hvor der er en lillebitte hyggelig by. Her er selvfølgelig en dejlig, lille pool med havudsigt og et par liggestole, hvor du kan ligge og dase, og så er her en super restaurant med rigtig lækker, italiensk mad og seafood! På værelset har du aircondition, blæser, sikkerhedsboks, minibar og gratis wifi, så du kan gøre familien derhjemme misundelig med lækre billeder!

Patatran Village Hotel er et udmærket hotel, der ligger med en smuk udsigt over det turkisblå hav. Her bor du i rummelige værelser, som godt kan fremstå lidt gammeldags. De er ikke noget specielt at skrive hjem om, men her er aircondition, minibar og en terrasse. Du kan komme på WiFi i receptionsområdet, og her kan du også få hjælp til at arrangere udflugter til omkringliggende øer, hvis du skulle have lyst til at tage på opdagelse. På hotellet finder du en restaurant, en bar og en lille pool, der har en skøn udsigt over havet. Selvom udsigten er i top, er der en kort gåtur til den nærmeste sandstrand, hvis du gerne vil dyppe tæerne i havvandet. På hotellet er der også mulighed for at låne snorkeludstyr og leje cykler, så der er ingen undskyldning for ikke at opleve den dejlige ø.