La Digue

La Digue er en vaskeægte tropeø, når de er smukkest! Den ligger kun 15 minutters sejltur fra Praslin, og du må simpelthen besøge denne smukke ø - den er super hyggelig med rigtig østemning! På La Digue får du et indtryk af, at alting foregår i slowmotion. Indtil for et par år siden var her ingen biler - dem er der nogle få af nu, men ellers kommer folk rundt på øen på cykel og med hestevogn. Lej en cykel, kør rundt på denne 10 kvadratkilometer "store" ø og nyd naturen. Øen er især kendt for den verdensberømte strand, Anse Source D'argent, der skulle være den mest fotograferede strand i verden. Selve stranden er lige så smukt som de fleste andre strande i Seychellerne, men udover det kridhvide sand og det helt krystalkare, turkise vand har denne strand også store næsten lyserøde granit-klippeformationer, der over tiden er skabt i alverdens bløde former med hjælp fra vind og vejr. Stranden Grand Anse er nu vores favoritstrand på øen - farverne her er vildere end noget andet sted: strålende hvidt sand og helt lysende turkisblåt vand! La Digue kan slå benene væk under enhver, der ser den smukke ø! 

Hoteller i La Digue

Fleur de Lys er et lille hotel, hvor du har eget køkken og derfor mulighed for selv at lave mad. Du bor i en bungalow, der er udstyret med komfur, køleskab, mikroovn, og så har du også en dejlig veranda, hvor du kan sidde og slappe af og kigge på den smukke have. Hotellet ejes af et skotsk ægtepar, og de sørger gerne for, at du får et dejligt ophold. Det er muligt at få serveret morgenmad på din veranda mod betaling, og de hjælper også gerne med at arrangere snorkelture, fisketure, guidede gåture og andre sjove aktiviteter. I nærområdet finder du dejlige strande, så du kan hoppe i bølgen blå, supermarkeder, så du kan fylde dit køleskab, og også restauranter, hvis du skulle få lyst til at springe madlavningen over.  

La Digue Island Lodge er et super skønt og godt hotel, som ligger lige ud til en smuk strand. Du bor i et af de små huse, som ligger i den rolige og dejlige have, og så har du din helt egen terrasse, hvor du kan sætte dig ud og slappe af med en god bog lige når der passer dig. Dit værelse er rart og simpelt indrettet med fx aircondition og og TV. Ved hotellets "Coco Tendre" bar kan du få fat i gratis internetforbindelse, så du kan sende en mail eller nogle billeder til dem derhjemme. Hvis du bliver småsulten kan du tage lidt snacks eller noget at drikke fra minibaren - det er nemlig ikke tilladt, at tage sine egne drikkevarer med på hotellet. Morgenmaden er god, frisk og varieret. Om aftenen på restauranten kan du se den flotte solnedgang imens du spiser et dejligt aftenmåltid - du kan vælge enkelte retter eller tage lidt forskelligt i buffeten. I restauranten kommer du måske nogle af dagene til at opleve live underholdning, som nogle af de lokale planlægger. Har du lyst til en drink eller et let måltid, så besøg baren, som ligger lige ved pool-området. Personalet er meget venligt og imødekommende. Du kan også tage i spa'en og forkæle dig selv lidt ekstra. Måske får du lyst til fx en Balinesisk massage?

Le Domaine de L'Orangeraie ligger tæt på den flotte Anse Severe Beach, og kun en kort gåtur fra restauranter og butikker. Det er et flot og stort hotel, hvor der er rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Du kan leje cykler, tage ud at snorkle, og du kan få hjælp med at arrangere udflugter, bådture og vandreture på øen. Vil du gerne slappe af og forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spa- og wellnessafdeling. Du bor i en af de 55 villaer, der er fordelt i en tropisk have - det kan være en god idé at pakke en myggespray i tasken, da der på grund af den tropiske beliggenhed kan være myg. Værelserne er store, lyse og lækre, og de er moderne indrettet med alt, hvad du har brug for. Hotellet byder også på flere restauranter og barer, hvor du kan nyde en drink og en middag med udsigt over vandet, og her er selvfølgelig også en pool, hvis du skulle trænge til lidt afveksling fra stranden. 

Le Nautique Luxury Waterfront Hotel er et lille sted ejet af et ungt australsk par, Stuart og Natasha. Det er så hyggeligt, tilbagelænet og hjemligt, at du slet ikke har lyst til at forlade det igen. Her er kun 7 værelser, men de er utroligt flotte og skinnende nye, indrettet i lyse og blå nuancer. Du har både Nespresso-maskine, aircondition, vifte og alt, hvad du ellers skulle få brug for. I den lille infinity pool har du den flotteste udsigt ud over helt krystalklart vand. Her er ikke en rigtig strand, men det ligger ned til helt gennemsigtigt meget lavt vand, hvor du kan snorkle lidt og måske møde både trompetfisk og løvefisk. Natasha er super cool, og det er hende, der har styr på tingene - Stuart kalder hende "the boss". Stuart selv er et sludrechartol med en stor passion for gin, så du skal helt klart spørge efter en gin&tonic i baren! På restauranten spiser du super lækker mad. Om aftenen er der fire-retters menu, hvor du kan vælge imellem tre forskellige hovedretter, en suppe, en forret og en dessert. Et lille men godt udvalg! Her bliver du opvartet af Tatiana, der er et af de gladeste mennesker, du nogensinde vil møde. På Le Nautique bor du godt, roligt - kun en kort gåtur fra byen og en kort cykeltur fra Anse Source D'Argent, som er verdens mest fotograferede strand. Natasha hjælper dig gerne med at leje cykler. 

Rejser til La Digue