Lake Tahoe

Lake Tahoe byder på rigtig mange skønne naturscenerier: Store skove, stejle bjergskråninger og krystalklart vand. Lake Tahoe er den største ferskvandssø i Sierra Nevada og den næst dybeste i USA. Søen ligger på grænsen mellem Californien og Nevada, vest for byen Carson. Her er der rig mulighed for at være aktiv i den smukke natur. Sommeren er en ideel tid til at mountainbike, vandre, nyde livet på stranden eller tage på sejltur. Om vinteren byder området på flere ski- og snowboardressorts. Husk på at Lake Tahoe er et skisportsområde om vinteren, og derfor kan kørsel i området (med/uden snekæder og lign.) være lidt problematisk. Hos de fleste biludlejningsselskaber må du heller ikke montere snekæder.

Rejser til Lake Tahoe

US34
San Francisco, Monterey, Yosemite, Lake Tahoe, Sacramento, Santa Rosa

Hoteller i Lake Tahoe

Holiday Inn Express South Lake Tahoe er et hyggeligt hotel, der ligger dejlig centralt med kun 5 minutters gang til Lake Tahoe og kun en spytklat fra hovedvejen. Hotellet er omgivet af høje nåletræer, som giver det en naturlig atmosfære og får dig til at føle, at du er ude i naturen, selvom du bor centralt. På dit værelse har du de fleste nødvendigheder som aircondition, køleskab og TV – endda WiFi, så du kan holde dit onlineliv i gang. Spis en god morgenmad i restauranten, inden du skal ud at udforske shopping mulighederne lige udenfor døren. Hop i hotellets pool eller slap af i jacuzzien, når dine lommepenge har fået ben at gå på. Du bor tæt på restauranter, shopping og natur, så tag på udforskning i området og smid lidt minder i rygsækken.

Zephyr Cove er et skønt sted, der ligger i smuk natur lige ud til Lake Tahoe. Du kan både bo i selve lodgen eller i en af de 28 hytter, som ligger spredt imellem de høje nåletræer. Hytterne er i forskellige former og størrelser, men de er alle pæne og enkle med køkken, privat badeværelse, TV og internetforbindelse. Den gamle restaurant ligner noget taget direkte ud af det tidlige 1900-tal, og her sidder du ved den knitrende pejs og spiser fantastisk mad! Her er også en kaffebar og en almindelig bar, hvor du kan få øl og drinks. De ansatte er søde og hjælpsomme og arrangerer ture ud på vandet og rundt i området.