Lancaster

Lancaster er bedst kendt for de mange Amishfolk, der bor i området, og i nærheden af byen er der oprettet et antal besøgsgårde, hvor du kan få indblik i deres måde at leve på. Der bliver lagt vægt på hårdt og ærligt arbejde og det enkle liv – uden nogen som helst former for moderne teknologi som computere, biler og telefoner. Derfor er Amishfolket utrolig dygtige landmænd og håndværkere, hvilket du kan opleve på en guidet rundtur i hestevogn i et autentisk Amish-samfund. Køb de flotte, hjemmelavede krukker, og smag maden, der bliver lavet med friske, nyhøstede ingredienser

Hoteller i Lancaster

The Amish View Inn & Suites er et pænt hotel, der ligger midt i Amish-området i hjertet af Pennsylvania Dutch Country. Hotellet er beliggende i byen Bird-in-Hand, kun få minutter væk fra Dutch Wonderland og Kitchen Kettle Village. På hotellet findes en restaurant, swimmingpool, jacuzzi, fitnesscenter og spillerum. Her er gratis morgenmad og morgenkaffe i lobbyen, gratis parkering og internetadgang til rådighed. Bemærk der må ikke ryges på hotelområdet.

Red Roof Inn Lancaster er et godt hotel, der ligger midt i Pennsylvania Dutch Country tæt på Dutch Wonderland, Amish Farm, flere outlets og teatre. Her er nydelige værelser, en lille gårdhave og en bar, hvor du kan købe diverse drikkevarer.

Rejser til Lancaster

US73
New York, Ithaca, Niagara Falls (Canada), Corning, Lancaster, Washington