Lancaster

Lancaster er bedst kendt for de mange Amishfolk, der bor i området, og i nærheden af byen er der oprettet et antal besøgsgårde, hvor du kan få indblik i deres måde at leve på. Der bliver lagt vægt på hårdt og ærligt arbejde og det enkle liv – uden nogen som helst former for moderne teknologi som computere, biler og telefoner. Derfor er Amishfolket utrolig dygtige landmænd og håndværkere, hvilket du kan opleve på en guidet rundtur i hestevogn i et autentisk Amish-samfund. Køb de flotte, hjemmelavede krukker, og smag maden, der bliver lavet med friske, nyhøstede ingredienser

Hoteller i Lancaster

The Amish View Inn & Suites er et pænt hotel, der ligger midt i Amish-området i hjertet af Pennsylvania Dutch Country. Hotellet er beliggende i byen Bird-in-Hand, kun få minutter væk fra Dutch Wonderland og Kitchen Kettle Village. På hotellet findes en restaurant, swimmingpool, jacuzzi, fitnesscenter og spillerum. Her er gratis morgenmad og morgenkaffe i lobbyen, gratis parkering og internetadgang til rådighed. Bemærk der må ikke ryges på hotelområdet.

Red Roof Inn Lancaster er et godt hotel, der ligger midt i Pennsylvania Dutch Country tæt på Dutch Wonderland, Amish Farm, flere outlets og teatre. Her er nydelige værelser, en lille gårdhave og en bar, hvor du kan købe diverse drikkevarer.