Langkawi

Langkawi er en middelstor ø ud for det nordvestlige hjørne af den malaysiske halvø. Øen ligger pænt klemt inde mellem Sumatra og den malaysiske halvø, så monsunvinden når ofte at aftage i styrke, inden den når Langkawis mange bugter. Langkawi strande er helt fantastiske, vandet klart og varmt, naturen er frodig, og solnedgangen over det Indiske Ocean er bare smuk. Her er rig mulighed for både romantik, selvforkælelse, action og familiehygge. Den to kilometer lange Pantai Cenang Beach er øens mest populære strand, og det er også her, du finder de fleste hoteller, butikker og restauranter. Her kan du nyde sandet, og hvis du gerne vil ud på vandet, så er der masser af muligheder for vandsportaktiviteter - vælg mellem alt fra bananbåde til jetski. Vil du endnu længere ud, så tage på sejltur til en af de nærliggende øer, eller hvad med en ø-hop tur? Du kan også nemt tage rundt på øen, lej en bil med chauffør eller kør selv på scooter og tag hen til en af de mange andre strande, besøg et vandfald eller gå på opdagelse på må og få. Er du den aktive type, kan du bestige Gunung Raya, hvorfra der i klart vejr er 360 graders panorama udsigt over hele øen. Et andet godt udsigtspunkt er Langkawi Sky Bridge - en bro der snor sig gennem øens bjergtoppe, og herfra har du en fantastisk udsigt ud over hele øen og de nærliggende øer. Og har du brug for underholdning, er her flere forlystelsesparker med alle mulige typer aktiviteter. Maden på Langkawi er også dejlig, alt kan findes på menukortet, men al det gode fra havet er helt bestemt i en klasse for sig. 

Hoteller i Langkawi

Bayview Hotel Langkawi er et stort, godt hotel, der ligger midt i byen Kuah, kun et stenkast fra havnen - perfekt hvis du vil slentre en tur langs vandet. Værelserne er rene og rummelige, og her er både borde og stole, TV, gratis internet, minibar og eget badeværelse. Du spiser godt i den kinesiske restaurant, og her er også både jacuzzi og en lækker swimmingpool med skøn udsigt ud over vandet og de grønne bjerge! Hvis du trænger til at være aktiv, er der et fitnessrum, og så kan du bagefter slappe af med en lækker behandling i spaen - skønt!

Berjaya Langkawi Resort er lækkert resort med privat strand, masser af aktiviteter og udflugtsmuligheder. De smukke bungalows er alle bygget på pæle, nogle over vandet, og værelserne er flot indrettede i traditionel malaysisk stil. Her er dejlige grønne omgivelser, flot pool, flere restauranter og gratis wifi over det hele. Her er så skønt og så mange muligheder, at du ikke behøver at flytte dig, men har du alligevel lyst, så er der ca. 20 min i bil til det livlige Pantai Cenang.

Casa Del Mar er en sand perle. Det er et lille eksklusivt boutique hotel med ca. 40 værelser. Det ligger lige ned til den lækkre Pantai Cenang strand. Her er fint og hyggeligt, delikat indrettede værelser, dejlig pool og en meget lækker restaurant.

Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger på en af øens fineste strande, Pantai Tengah. Det er et ældre resort med en rustik og hyggelig atmosfære. Værelserne er rummeligt indrettet med alle de fornødne faciliteter og har privat balkon. Blandt hotellets mange faciliteter er to store swimmingpools med open air jacuzzi, tennisbane, et fitnesscenter, 2 restauranter og en spa hvor du kan forkæle dig selv.

The Frangipani er et miljøvenligt resort, der ligger på en lang strækning af blødt, gyldent sand langs Pantai Tengah sydvest for Langkawi. Resortet ligger 10 km. fra lufthavnen og i gåafstand til restauranter, cafeer, barer og butikker. Alle 117 værelser, villaer og suiter er rummelige, smagfuldt indrettede og har en rolig og afslappet atmosfære.

Tropical Resort er et enkelt men dejligt sted, som ligger lidt tilbagetrukket – omkring 2 minutters gang fra den dejlige Pantai Tengah strand. Pantai Tengah er smuk og rolig, men lige ved siden af stranden finder du den berømte og virkelig flotte Pantai Cenang, hvor der er mere liv. Resortets værelser ligger omkring en lille pool omgivet af træer og grønne planter. Værelserne er måske ikke de smukkeste i verden, men de er gode og rene, og du har, hvad du skal bruge af aircondition og wifi. Morgenmaden er ret standard med lidt malaysiske retter, morgenmadsprodukter og æg, og du skal ikke forvente meget mere end det – til gengæld er betjeningen god og de ansatte rigtig søde!