Lasso

Lasso er en lille flække, der ikke ligger langt fra den smukke Cotopaxi Nationalpark. Fra byen er der udsigt til den næsten 6.000 meter høje vulkan Cotopaxi, der troner i landskabet med sin sneklædte top. Det er rent faktisk den højeste vulkan i Ecuador, og du kan enten beundre den på afstand, eller tage på tur med jeep og gåben op til toppen, hvorfra du har en enestående udsigt over landskabet!  Cotopaxi er ikke den eneste ”bakketop” i nationalparken. Vulkanen Sincholagua og de næsten 5000 meter høje bjerge Rumiñahui og Morurco stikker også op i landskabet. Bjergene omgiver utallige dale, søer og floder – et imponerende landskab i 3.500 meters højde over havets overflade. Sørg for at have god plads på kameraet, og tag så rundt til lagunen Limpiopungo, der er smukt omgivet af Cotopaxi, Sincholagua og Rumiñahui, lagunen Santo Domingo, hvor du finder en lille kilde omringet af stenvægge som inkaerne byggede, og til udsigtspunktet Sunfana, hvor du har en dejlig udsigt over en stor slette med fyrretræer. Storslået natur når det er bedst! I nærheden af Lasso ligger Quilotoa, der er en meget smuk kratersø højt oppe i bjergene. Nyd det fantastiske landskab og se, hvordan livet leves i de små landsbyer. 

Hoteller i Lasso

Chuquiragua Lodge and Spa er et rigtig dejligt lodge, som ligger i det flotteste naturområde. Her er du omgivet af marker, bjerge og med udsigt ud over vulkanerne! Hotellet er dejligt og autentisk indrettet. I et af hotellets huse bor du i et værelse, som er rent og nydeligt. Hvis du skal have fat på wifi-forbindelsen, så skal du hen til hovedhuset, hvor du kan sidde og slappe af. Der er lang vej til restauranter uden for hotellet, men derfor er det godt, at du i restauranten kan få fin mad både morgen, middag og aften. Stedet er helt ideelt, hvis du kan lide at vandre i bjergene, cykle ture eller bare vil nyde de helt vildt skønne naturomgivelser! De ansatte er rigtig venlige og meget opmærksomme på gæsterne. Har du brug for ren afslapning efter nogle lange ture i naturen, kan du gå til spaen, hvor du fx kan sidde i saunaen eller nyde en tur i boblebadet.

Hacienda La Ciénega er en smuk, gammel hacienda omdannet til hotel, der ligger i smukke omgivelser tæt på Cotopaxi Nationalpark. Stedet har en lang historie og er blevet besøgt af mange historiske personer. Træd tilbage i tiden, når du går ind ad dørene til hotellet - med de smukke møbler fra kolonitiden og de mange fine detaljer fremstår hotellet antikt, rustikt og hyggeligt. Alle værelserne er indrettet forskelligt med hver deres charme og romantiske møbler. Hotellet har restaurant, en lille tilknyttet kirke og en hyggelig gårdhave, hvor du kan slentre rundt og nyde naturen. Der er internetforbindelse i lobbyen.

Rejser til Lasso

952C
Quito, Lasso, Baños, Quito, Puerto Ayora (Galapagos), Guayaquil