Los Angeles

Los Angeles er USAs næststørste by med omkring 13 mio. indbyggere i byområdet, som har et areal på størrelse med Sjælland. Her er en del seværdigheder, som er værd at besøge - men ikke så mange som man skulle tro, når byens størrelse tages i betragtning. Venice Beach er et af de steder du bør tage hen. Det er er en dejlig strand med en afslappet stemning, hvor der er en skøn mangfoldighed på den flere km. lange strandpromenade. Her vil du kunne se gademusikere, gamle hippier, kunstnere, hjemløse og andre gadegøglere, som prøver at tjene en skilling. Her er en hyggelig atmosfære, og du kan leje en cykel eller gå en hyggelig tur langs strandpromenaden. Udover stranden, kan du køre videre til Hollywood, hvor du finder det ikoniske Hollywoodskilt og Hollywood Walk of Fame, som fungerer som underholdningens hall of fame. Hvis du vil shoppe i Los Angeles, skal du til Rodeo Drive, hvor du finder de dyre mærker, som prisen også afspejler. Derudover er et besøg i Universal Studios også et besøg værd, hvis du er filminteresseret eller tag en guidet bustur i Beverly Hills for at se stjernernes villaer. Har du god tid og overvejer du at køre til San Francisco fra Los Angeles, bør du køre op langs den flotte kystvej Highway 1, hvor der er mulighed for mange afstikkere, som er værd at se. 

Hoteller i Los Angeles

Best Western Dragon Gate Inn er et enkelt hotel med en fin central beliggenhed tæt på Chinatown og Hollywood. Det er et mindre hotel med 65 værelser som alle har aircondition, internetadgang, kaffe-/tefaciliteter og køleskab. I forbindelse med hotellet er der en lille cafe og et fitnessrum. Et udmærket hotel til prisen.

Best Western South Bay ligger omkring 15 km fra centrum af Los Angeles, og kun fem km fra lufthavnen. Det er et helt fint, lidt motelagtigt hotel, men det er super til en overnatning eller to lidt uden for byen. Værelserne er gode, og du har køleskab, skrivebord, TV og kaffe/te-faciliteter. Her er gratis parkering, simpel morgenmad og wifi overalt, og derudover er der både et lille fitnesscenter og en udendørs, opvarmet pool. 

Comfort Inn Cockatoo Near Lax er et rigtig godt hotel, der er perfekt til en overnatning eller to, fordi det ligger dejlig tæt på lufthavnen - til gengæld ligger det omkring 15-20 kilometer fra byens centrum, så skal du derind, må du hoppe i en taxa. Værelserne er store og pæne med gode køkkenfaciliteter: køleskab, mikroovn og kaffemaskine, hvor du kan lave gratis kaffe. Hvis du vil have et ikke ryger-værelse, så sig det ved receptionen. Du spiser gratis morgenmad i spiseområdet, og her er også en pool, hvor du kan ligge og dase, når du ikke er ude i byen. Hotellet har gratis internet og gratis shuttle til og fra lufthavnen.

Figueroa Hotel er et godt og lækkert hotel, som ligger godt i downtown i gåafstand til de fleste seværdigheder. Du bor i et dejligt og veludstyret værelse, hvor du også kan bruge den gode internetforbindelse, så du kan sende mails selvom du er på ferie. Der er også en minibar på værelset, hvis du pludselig får lyst til at tæmme den lille sult. Der er forskellige spisemuligheder på hotellet, hvor du kan få god mad – og så er der også rig mulighed for at snuppe en drink i baren eller ved det skønne pool-området når du skal slappe ekstra meget af.

Rejser til Los Angeles

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles
US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas
USHA3
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Maui og Oahu