Lovina

Lovina Beach er et kystområde på den nordøstlige del af Bali, og det er kendt for sine brede, mørke sandstrande med vulkansk sand og rolige bølger. Ud fra Lovina er der et beskyttet koralrev, hvor små udriggerbåde sejler ud, og her er helt fantastisk at snorkle mellem farverige fisk, koraller og indimellem også delfiner! Du kan tage på skønne dykkerture i området, både på Menjangan men også Tulamben. Stemningen i Lovina er meget fredelig, rolig og afslappet, og den bedste tid på døgnet må næsten være, når solen går ned over den lange, dejlige strand - udsigten bliver ikke flottere! Efter solnedgang kan der købes friske fisk - fanget samme dag - på en restaurant på stranden. Og imens du sidder på stranden og spiser, kan du se fiskerne tage ud i deres små både igen i nattens mørke og fiske med natlys. En anden meget smuk naturoplevelse er det høje vandfald Git Git. Det er en tur ned igennem junglen, og du føler dig som en sand eventyrer. Det 40 meter høje vandfald omringet af frodige omgivelser er en fantastisk oplevelse for både krop og sjæl. Hvis sjælen skal have endnu et løft, er det også muligt at besøge Brahma Vihara Arama klosteret i byen Dencarik. Det er Balis største buddhistiske kloster, og kombineret med smukke orange tage og adskillige guld Buddha figurer samt stupa (buddhistiske spir struktur) minder det mest af alt om noget taget ud af en film. Der er mulighed for fordybelse og meditation sammen med munkene. I nærheden ligger de varme kilder i Banjar, og det er et fortryllende område med udskæringer og varmt, terapeutisk vand. Ansigter udhugget i sten sender det varme vand i en lind strøm ned over besøgende, og det høje svovlindhold og andre mineraler menes at være helende. Lovina er godt for krop og sjæl!

Rejser til Lovina

Hoteller i Lovina

Aneka Lovina Villas & Spa ligger ved en smuk strand på Balis nordkyst. Det er et super sted, hvis du ønsker fred og ro i dejlige omgivelser. Her er udmærkede værelser og hytter i balinesisk stil, der ligger fordelt i en dejlig have. Her er også en dejlig swimmingpool med poolbar, to restauranter, spa og wellness.

Frangipani Beach Hotel er et rigtig lækkert og charmerende hotel i idylliske omgivelser lige ud til stranden og kun 10 minutter fra Lovina centrum. Værelserne er temmelig store og er pænt indrettet med en blanding af både antikke og moderne møbler – her er sikkerhedsboks, vasketøjsservice og mulighed for at leje cykler. Alle værelser er indrettet med klimaanlæg, og skulle du få brug for at tjekke din mail, har du gratis WiFi døgnet rundt. Menuen i hotellets restaurant har ikke et ret stort udvalgt, men maden smager dog fantastisk. Har du brug for at køle ned, så hop en tur i poolen og slap af, husk dog at vente til en time efter, at du har spist, så du ikke synker til bunds. Poolen ligger i den hyggelige blomstrende have, og du har udsigt til den mørke sandstrand herfra. Hotellets ejer Birgitte er rigtig god til at hjælpe med at arrangere ture, og hendes personale har styr på det hele og er super gode.

Hotel Rumah Cantik er et lille, familieejet hotel med kun 4 hyggelige værelser fordelt i 2 gæstehuse. De er virkelig hyggelige, bygget i traditionel, enkel balinesisk stil med køkken, hyggelig dagligstue og en lille pool. Bæredygtighed er en integreret del af den måde, hotellet fungerer på og her er mange tiltag, der værner om miljø og mennesker. Hotellet ligger 10-15 minutters gang fra hovedvejen og et lidt længere stykke fra stranden. En af ejerne er danske Jette, og hun er rigtig sød til at hjælpe dig med at arrangere ture eller fortælle dig mere indgående om den balinesiske kultur mm. Hotellet har ikke en rigtig restaurant, hvor udefrakommende kan spise, men de laver dejlig mad til dem, der bor her!

Nugraha Lovina er et godt resort, der ligger helt ud til vandet lidt væk fra Lovinas travlhed. Hotellet har ikke nogen strand, men du kan køre ind til Lovina Beach på fem minutter, og her er selvfølgelig også en lille pool, hvor du kan tage et par korte baner og nyde havudsigten. Du bor på ældre men gode værelser, og her har du gratis wifi, aircondition, minibar og en veranda, hvor du kan sidde og nyde udsigten til haven og vandet. Morgenmaden har ikke det helt store udvalg, men det smager helt fint, og restauranten er også god – især på grund af den venlige betjening og udsigten ud over vandet. Der er god chance for at spotte delfiner, fordi stedet ikke er helt så overrendt som byens centrum. I resortets spa kan du få skøn, balinesisk massage, og det skal du da næsten prøve, når nu du er i Bali? 

Puri Bagus Lovina Villa er et hyggeligt lille resort, der ligger midt imellem Lovina og Sinharaja, med rismarker på den ene side og lava-strand på den anden. Her er 40 store, dejlige bungalows i en tropisk have - alle med aircondition, stor terrasse og badeværelse med udendørs bad. Udearealerne kunne flere steder godt trænge til en kærlig hånd, men her er en pool, der bugter sig langs stranden i den smukke have og en god spa-afdeling. Maden på restauranten er lidt kedelig. 

Puri Saron Baruna Beach Hotel ligger tæt ved den historiske by Singaraja og 10 minutters kørsel fra Lovina. Hotellet er bygget i balinesisk stil og har 34 enkle værelser med udsigt over området. Alle værelser har aircondition og balkon. Hotellet har både pool og børnepool, der ligger helt ned til stranden, samt en god restaurant og en skøn spa, hvor du kan forkæle dig selv.

Damai Lovina er et smukt og elegant hotel, der ligger midt i et tropisk område i bjergene med udsigt over nordkysten - omkring 10 minutters kørsel fra byen. Villaerne er bygget i moderne balinesisk stil og er rigtig flot indrettet og har alle gode faciliteter herunder gratis trådløst internet og økologiske toiletartikler. Nogle villaer har privat pool, og alle er omgivet af skøn tropisk have. Her er en dejlig infinity swimming pool og spa med traditionel Bali massage. Restauranten serverer fantastisk mad med økologiske grøntsager og kød fra egen gård. Menuerne indeholder spændende nyfortolkninger af traditionelle balinesiske retter samt vegetariske retter. Hotellet ligger et godt stykke fra vandet, men du kan blive kørt derned på 15-20 minutter med gratis shuttle tur/retur. Shuttlebussen går fire gange om dagen - kl. 10.30, 13.30, 17.30 og 22.30.

The Lovina er et utroligt smukt 5-stjernet hotel i Lovina med en dejlig udsigt udover havet. Hotellet ligger 200 meter fra stranden og 5 minutters kørsel fra en delfin udkigspost. Værelserne er smukt og elegant indrettet i balinesisk stil - alle er med gratis trådløst internet og TV. Der er en skøn udendørs swimming pool og et lækkert spa område, hvor du blandt andet kan nyde en dejlig massage. Hotellet har eget pizzaria, en lækker international restaurant med en vidunderlig udsigt og en dejlig beach bar, hvor du kan nyde din mad imens du ser solnedgangen over havet.