Machu Picchu

Machu Picchu er Perus absolutte seværdighed nummer 1, og du kan simpelthen ikke rejse til Peru uden at se dette underværk! Intet kommer på højde med denne velbevarede præ-columbianske by, der i majestætiske omgivelser troner over landskabet, 2.057 meter over Urubamba-dalen. Machu Picchu er bygget af stenblokke, sat sammen med mesterlig præcision. Denne fabelagtige by har huse, templer, varehuse, og en stor, central plads, alt forbundet med hinanden via smalle veje og trapper. Det hele er omgivet af terrasser, hugget ind i bjergsiden og anvendt til landbrug. Byen antages at være blevet bygget af inka-lederen Pachacuti ca. år 1440, og den var beboet indtil den spanske erobring i 1532. Herefter blev byen forladt – og fuldstændig glemt… Først i 1911 blev den genopdaget af Hiram Bingham, en amerikansk arkæolog og politiker. Han troede, at han havde fundet den sidste af inkaernes skjulte byer med kostbare guldskatte, men han fandt kun en almindelig hovedstadsagtig by fra det femtende århundrede. I dag er Machu Picchu det mest overvældende bevis på en stor civilisation, som ikke længere eksisterer, og et besøg her, er noget, du aldrig vil glemme. Man tager med bus fra Aguas Caliente (Machu Pichu Village) som er den by der ligger tættest på. Man kan komme ind til Machu Picchu om morgen eller om eftermiddagen. Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra kan I få en fantastisk panoramaudsigt over hele ruinområdet. Turen derop tager en times tid, det er en forholdsvis hård tur af små stejle trin og man skal være i rimelig form for at nå toppen, men det er det bestemt værd.

Rejser til Machu Picchu

932
Lima, Cuzco, Inkatrail, Aguas Calientes (Machu Picchu), Cuzco og Arequipa
CO17
Lima, Arequipa, Colca Canyon, Puno, Cuzco, Aguas Calientes (Machu Picchu), Bogotá, Salento (Zona Cafetera) og Cartagena
962
Lima, Cuzco, Machu Picchu, Cuzco, Quito, krydstogt på Galapagos
935
Lima, Puerto Maldonado, Cuzco, Aguas Calientes (Machu Picchu) og Cuzco

Hoteller i Machu Picchu

El Mapi Hotel er et moderne og indbydende hotel, der ligger dejlig tæt på Machu Picchu - faktisk kan du vandre hertil på halvanden times tid. Hotellet ligger super godt og centralt i byen, så her kan være lidt bystøj, til gengæld bor du tæt på restauranterne i byen. Værelserne er små, men de er alle godt indrettet, og du har blandt andet TV, hårtørrer, økologisk sæbe og shampoo, og gratis wifi i fællesområderne. De ansatte er rigtig søde, og de gør virkelig sit til, at dit ophold bliver så godt som muligt. Restauranten serverer super skøn mad, som så vidt muligt er lavet på lokale og økologiske ingredienser. Morgenmaden er også rigtig god! 

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Hostal Presidente ligger midt i den lille by lige ud til Vilcanota River, og stedet er især populært på grund af sin beliggenhed i den skønne natur tæt på Machu Picchu. Hotellet er lidt slidt, men det er et perfekt sted til et par dages ophold. Værelserne er meget simple, men du har eget toilet og bad med varmt vand, og du kan gå på internettet i lobbyen.

Sanctuary Lodge Machu Picchu har en mildest talt suveræn beliggenhed! Som det eneste hotel ligger det nemlig lige op ad Machu Picchu, så du har helt enestående muligheder for at besøge stedet uden for ”myldretiden”! Hotellet er rigtig godt dejlige værelser, hvor du har wifi, minibar, TV og et pænt marmorbadeværelse. Omgivelserne er dejlige, og efter en lang dag ved Machu Picchu kan du sidde i den smukke have og nyde den friske bjergluft eller slappe af med en massage i spaen. Restaurant Tampu har en lækker buffet med peruviansk mad inspireret af Andesbjergene, og der er også en lækker frokostrestaurant. Personalet er super venligt, og de er tidligt oppe, så de kan hjælpe dig af sted til et af Verdens Syv Vidundere!