Madurai

Madurai

Madurai ligger ved Vaigai-flodens bredder Byen er kendt som en af Sydindiens tempel-byer - først og fremmest pga. Meenakshi-templet, der er et fremragende eksempel på Dravidian-tempelarkitektur. Desværre kan du kun komme indenfor, hvis du er Hindu, men bare det at kigge på dette utroligt detaljerede og farverige tempel udefra er en stor oplevelse. Du bør også besøge Tirumala Nayak Palace - en elegant bygning fra det 17. århundrede, hvor du om aftenen kan opleve et lys og lyd show, der fortæller om paladsets historie. Og Gandhi museet er også en meget oplysende og rørende oplevelse at besøge.

Hoteller i Madurai

Heritage Madurai ligger centralt og dejligt i Madurai. Værelserne er store og lyse og der er både gratis wifi, en kaffemaskine og et skrivebord med kontorartikler, så hvis du vil skrive postkort eller dagbog er der også plads til det! Der er en ret unik pool med lys og et helt grafisk design, du kan blive opkvikket i. Poolen er faktisk inspireret af det flotte Meenakshi-temple, som ligger i nærheden. Hvis et bar baner i poolen giver dig blod på tanden til mere træning, kan du også slå dig løs på badmintonbanen eller holde tungen lige i munden ved bordtennisbordet. De ansatte er utroligt venlige og serviceniveauet er i top. Hotellets restaurant laver dejlig mad – og hvis du er mere i humør til en drink eller en kop friskbrygget kaffe er baren eller caféen også behagelige steder, du kan opholde dig. Du kan også forkæle dig selv ved at booke en tid i hotellets spa til fx en ansigtsbehandling eller ”hot stone massage”.

Hotel Germanus er et moderne og måske umiddelbart lidt kedeligt hotel, men værelserne er pæne og gode, her er fine faciliteter, og beliggenheden er i top. Du kan ligge og få en pause fra gademylderet på en dejlige tagterrasse med pool og nogle få liggestole, og du spiser også mad på en terrasse med udsigt ud over den hektiske trafik - i fin afstand fra det travle gadeliv. På øverste etage er der et veludstyret træningslokale. Du spiser morgenmad i nabobygningen, og her kan du også få middag.

Rejser til Madurai

876
Mahabalipuram, Pondicherry, Tharangambadi, Thanjavur, Madurai, Periyar, Kerala Backwaters og Cherai Beach.