Mahé

Du kommer til Mahé på alle rejser til Seychellerne, for det er her, den lille lufthavn ligger. Mahé er den største ø i Seychellerne, hele 28 kilometer lang og 8 kilometer bred, og det er her, over 90% af befolkningen bor. Landets hovedstad Victoria er en af verdens mindste hovedstæder. Du kan bogstavelig talt køre igennem byen på under et minut, men tag et stop og se grøntsagsmarkedet, fiskemarkedet, hindu-templet, den katolske katedral og miniudgaven af Londons vartegn Big Ben. Mahé er en skøn, grøn og frodig ø med rigtig mange lækre strande. En af dagene bør du tage en hel dag og afsætte bare til at strandhoppe. Du bliver ikke skuffet! Udover at nyde dagene på de fantastiske strande, byder Mahé også på fantastisk snorkling og dykning - måske ser du havskildpadder? Er du til golf, er en omgang på en golfbane i smukke omgivelser måske en ide? Tag også en dag i naturen. Næsten 50% af øerne består af nationalpark, og der findes mange gode vandre- og cykelruter, hvis du vil ud på oplevelse i den smukke natur. Hvem ved, måske får du en landskildpadde at se? Fra Mahé bør du også tage på ø-hop, hvis du godt kunne tænke dig at se, hvad nogle af de andre øer byder på. 

Hoteller i Mahé

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at holde ferie. Værelserne er pæne og nydelige og indrettet med tv, eget badeværelse, aircondition og en privat veranda med smuk udsigt til havet. Hotellet har også en restaurant med flot ud over vandet, men maden her er ikke så spændende. Morgenmaden er udmærket, men du skal tidligt ud af fjerene, hvis du skal nå at få noget, inden maden er væk. Du bor lige ned til den lille og helt vildt skønne Anse Soleil strand. Her er super godt til snorkling, og stranden er bare så dejlig. Hotellet ligger nogle kilometer fra den tætteste by, men til gengæld er der masser af ro at finde på den skønne strand. Priscilla i receptionen har godt styr på tingene, men resten af personalet er ikke supereffektivt.

Constance Ephelia Resort er et stort, lækkert hotel, der ligger smukt ud til havet omgivet af frodig natur. De luksuriøse suiter er rummelige og elegant indrettede med aircondition, minibar, TV og gratis internet. For de aktive har hotellet fitnessrum, klatrevæg, tennisbaner, cykeludlejning, kajakudlejning, snorkling, dykning og windsurfing. Du kan også vælge at slappe af på en af de to private strande og i den dejlige spa. Slut dagene af med en god middag på en af de fem restauranter og en farverig cocktail på en af barerne. Og så skal du altså huske at nyde den fineste, lækreste strand, du overhovedet kan forestille dig!

Coral Strand Smart Choice Hotel er et godt, klassisk hotel med en skøn beliggenhed - lige ned til den skønne, hvide Beau Vallon Strand og kun 10-15 minutters kørsel ind til Victoria.De små værelser er moderne indrettet, og her er det hele, men du skal betale for Wi-Fi. Du kan selvfølgelig bade i havet, men her er også en stor, skøn pool med poolbar. Hotellets to restauranter er okay, men der er andre mere interessante spisesteder i området. I receptionen kan du købe dig til dykning og vandsportsaktiviteter i nærheden.