Mahé

Du kommer til Mahé på alle rejser til Seychellerne, for det er her, lufthavnen ligger! Mahé er den største ø i Seychellerne, hele 28 kilometer lang og 8 kilometer bred. Det er her, over 90 % af befolkningen bor, og her Victoria, en af verdens mindste hovedstæder, ligger. Du kan bogstavelig talt køre igennem byen på under et minut, men bør stoppe og se grøntsagsmarkedet, fiskemarkedet, hindu-templet, den katolske katedral og miniudgaven af Londons vartegn, Big Ben. Mahé er en skøn, grøn og frodig ø med rigtig mange lækre strande. Udover at nyde dagene på de fantastiske strande, byder Mahé også på fantastisk snorkling og dykning  - der er virkelig gode muligheder for at opleve havskildpadder. Er du til golf, er en omgang på en golfbane i smukke omgivelser måske en ide? Cykelture og vandreture er også oplagt. Næsten 50 % af øerne består af nationalpark, og der findes mange gode vandre- og cykelruter, der kan tage dig ud på oplevelser i den smukke natur. Hvem ved, måske får du en landskildpadde at se? Fra Mahé bør du også tage på ø-hop, hvis du godt kunne tænke dig at se, hvad nogle af de andre øer byder på. 

Hoteller i Mahé

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at holde ferie. Værelserne er pæne og nydelige og indrettet med tv, eget badeværelse, aircondition og en privat veranda med smuk udsigt til havet. Hotellet har også en restaurant med flot udsigt samt snorkel- og kajakudlejning. Hotellet ligger lige ned til den lille Anse Soleil strand et par kilometer fra den nærmeste lille by.

Augerine Hotel er et lille hotel, der ligger ved den travle strand Beau Vallon, omkring 5 kilometer fra byen Victoria. De enkle værelser er rene med alle de basale ting som air condition, minibar og kaffe- og tefaciliteter, og du har din egen lille gårdhave eller terrasse, hvor du kan nyde udsigten til den smukke strand. Hotellet er ikke så "hotel-agtigt" igen, lidt mere som en lokal indkvartering eller et vandrehjem. Restauranten serverer mad, hvis du beder dem om det, og omgivelserne er hyggelige - palmetaget bliver båret af de krogede rødder fra et ældgammelt træ, og du sidder på rustikke træmøbler og spiser med tæerne i fint, hvidt sand. Der er også masser af andre restauranter i området, hvis du vil prøve noget nyt - gå blot en tur langs strandpromenaden (hvis ellers det er lavvande) og se de mange hyggelige restauranter. Der er også små supermarkeder længere oppe ad vejen. Nede på stranden kan du dyrke alle mulige former for vandsport. Hotellets personale kan godt være lidt sløvt, men smil til dem, så kommer du langt. Vær opmærksom på, at der godt kan være lidt støj fra nabohotellet, som ofte spiller musik om aftenen. Det kan løses med et par ørepropper. 

Constance Ephelia Resort er et stort, lækkert hotel, der ligger smukt ud til havet omgivet af frodig natur. De luksuriøse suiter er rummelige og elegant indrettede med aircondition, minibar, TV og gratis internet. For de aktive har hotellet fitnessrum, klatrevæg, tennisbaner, cykeludlejning, kajakudlejning, snorkling, dykning og windsurfing. Du kan også vælge at slappe af på en af de to private strande og i den dejlige spa. Slut dagene af med en god middag på en af de fem restauranter og en farverig cocktail på en af barerne. Og så skal du altså huske at nyde den fineste, lækreste strand, du overhovedet kan forestille dig!

Coral Strand Smart Choice Hotel er et godt, klassisk hotel med en skøn beliggenhed - lige ned til den skønne, hvide Beau Vallon Strand og kun 10-15 minutters kørsel ind til Victoria.De små værelser er moderne indrettet, og her er det hele, men du skal betale for Wi-Fi. Du kan selvfølgelig bade i havet, men her er også en stor, skøn pool med poolbar. Hotellets to restauranter er okay, men der er andre mere interessante spisesteder i området. I receptionen kan du købe dig til dykning og vandsportsaktiviteter i nærheden.