Mai Chau

Den lille by Mai Chau (også kaldet mini Sapa) ligger i en smuk og fredfyldt dal ca. 140 km. fra Hanoi. Vejen til Mai Chau er noget for sig selv med flotte bjergpas og fantastiske panoramaudsigter af den grønne dal. Byen er da også blevet et populært rejsemål de senere år, da der er mulighed for endags/flerdagsture fra Hanoi. I området bor der mange forskellige minoriteter, fx fra Thailand, og specielt i de små landsbyer opretholder de deres egen levevis og kultur. Så tag rundt på gåben eller cykel og nyd mangfoldigheden. Der er mange styltehuse i byen, hvor der kan være dyr og små boder under. Byen har også et hyggeligt søndagsmarked, hvor en masse mennesker fra oplandet kommer for at sælge deres produkter, alt lige fra bananer, honning og traditionelle thailandske retter. Der er tit også dans og musik på markedspladsen.

Hoteller i Mai Chau

Du bliver indkvarteret enten hos en lokal familie, eller i et lille gæstehus. Selve indkvarteringen er madrasser på gulvet med myggenet over og tæpper som dyne. Der er ikke bad/toilet, men et udhus. Dette er IKKE en privat indkvartering, og det kan være du skal sove i samme rum som andre.

Mai Chau Eco Lodge ligger et par kilometer fra byen og har en meget flot udsigt over rismarker og til bjerge. Her er gode bungalows med privat have og gode faciliteter inklusiv aircon og wi-fi. Hotellet har en god restaurant og swimmingpool.

Rejser til Mai Chau

333
Hanoi, Mai Chau, Hanoi, Halong Bay, Dong Hoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Ben Tre (Mekong), Chau Doc (Mekong), Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville
316
Hanoi, Mai Chau, Dien Bien Phu, Phong Tho, Sapa, Bac Ha, Ha Giang, Meo Vac, Cao Bang, Halong Bay, Tam Hai Island