Mammoth Lakes

Mammoth Lakes er en mindre by i Californien med knap 10.000 indbyggere. Byen ligger i ca. 2.400 meters højde, og på grund af den høje beliggenhed, har Mammoth Lakes meget lange og snefulde vintre samt varme og tørre somre. Stedet er et meget naturskønt område, hvor der også er skifaciliteter og varme kilder, som nogle gange bliver brugt efter skiture. I sommerperioden er det ideelt at komme ud og nyde naturen, enten ved kajak- og fisketure i de flotte søer eller vandreture.

Hoteller i Mammoth Lakes

Mammoth Mountain Inn er et dejligt bjerghotel, der nok mest bliver brugt af skiløbere om vinteren, men som også har en dejlig beliggenhed til vandreture i bjergene og den flotte natur. Det er hyggeligt og rustikt, måske lidt slidt, men med masser af charme. Du bor lidt væk fra byen, men der går en bus hver time, som kører dig til byen på 10 minutter og henter dig igen. Lobbyen har en stor stenpejs og hyggelige siddeområder, hvor du kan få varmen efter en dag i bjergene, og her er også både træningslokale, spillerum og udendørs pool, som du kan boltre dig i, hvis vejret er til det. På værelset har du internet, DVD-afspiller og kaffemaskine. De ansatte på hotellet er søde og effektive, også i restauranten Mountainside Bar & Grill, hvor du kan få meget forskelligt mad. På den anden side af gaden ligger The Yodler, hvor du kan spise schnitzel og drikke kolde fadøl i ægte østrigsk stil.

Sierra Nevada Resort & Spa er et udmærket hotel, der ligger lige syd for Mammoths hovedgade. Hotellet har tre meget forskellige restauranter, pool, boblebad, sauna, minigolf, møntvask og bar/lounge. Værelserne har alle internetadgang og kaffemaskine, og nogle værelser har mikroovn og/eller køleskab.