Manali

Manali er en mindre by, der ligger smukt i en dal, pg her bor ca. 30.000 indbyggere. De britiske koloniherrer brugte i sin tid byen som tilflugtssted fra varmen, og med sig bragte de æbletræer, der groede så godt, at grenene knækkede under vægten af de mange æbler. I dag findes der stadig mange æble- og pæretræer i området, og det er en vigtig indtægtskilde for den lokale befolkning. Byen ligger smukt omgivet af skove af cedertræer og med sneklædte bjergtoppe i baggrunden. I den lille by er der mange tibetanere i eksil, men også en del turister, så her er masser af restauranter, butikker og aktiviteter. Gå en tur i de smukke omgivelser, tag på bjergvandring, lej en mountainbike eller tag ud på floden i kajak eller tag på rafting

Hoteller i Manali

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Du skal sove på skummadrasser i tomandstelte med godt udstyr. Al maden er inkluderet i prisen, og den bliver tilberedt af "køkken"-personalet, der har deres eget køkken-telt. Du spiser de gode måltider i spiseteltet, men ellers bliver der ikke tilbragt meget tid i lejren.

Snowcrests Manor er et godt ældre hotel med en beliggenhed, der nærmest er en seværdighed i sig selv! Det ligger rolig på en bjergside med fantastisk udsigt ud over Manali-dalen og de sneklædte bjergtinder. De 32 værelser er store, ikke helt nye – men pæne, og her er aircondition, te/kaffe-faciliteter og pengeskab, og det bedste af det hele er, at alle ligger ud mod dalen. Wifi kan du kun gå på i hotellets lobby. Restauranten ligger på en terrasse, og her kan du nyde god mad, som kun bliver endnu bedre af udsigten! Der er et par kilometer til Old Manali, men du kan nemt tage en taxa eller en rickshaw derind – spørg evt. det søde personale, hvad der bedst kan betale sig. 

Rejser til Manali

892
Delhi, Leh, Lamayuru, Leh, Sarchu, Manali, Dharamshala og Amritsar, Delhi