Manaus

Manaus er hovedstaden i den brasilianske stat Amazonas. Det er en moderne by, der ligger midt i regnskoven i Amazonas, der hvor den sorte Rio Negro og den hvide Solimoes River mødes med den berømte Amazon flod. Det brune og det sorte vand løber ved siden af hinanden, før de omsider blandes, og dette "meeting of the waters" er bestemt en oplevelse. Byens mest berømte bygning er operahuset fra 1896. Bygget da Manaus var en vigtig by for gummieksporten af importeret marmor, lysekroner og møbler i Louis XV stil er denne imponerende bygning i renæssance stil virkelig et af historiens mindesmærker - men mere end det, er bygningen i dag hjem for Amazonas filharmoniske orkester. Disse seværdigheder til trods, besøges Manaus oftes som et godt udgangspunkt for ture ind i Amazonas.  Den bedste måde at opleve regnskoven og floden på er ved at tage et flerdages ophold på en lodge eller en båd midt i regnskoven. Du sejler fra Manaus ned ad floder og kanaler og bor helt isoleret omgivet af naturen. De fleste lodger har et fast program, hvor du som regel kommer ud at fiske efter piratfisk, tager på krokodille safari, sejler gennem skovens tætstående træer og kommer på guidede vandreture, hvor du lærer om skovens og kan holde udkig efter aber, dovendyr, røde papegøjer og tukaner med store, orange næb i trækronerne.

Hoteller i Manaus

Go Inn Manaus er et simpelt hotel, der ligger dejligt centralt i den historiske del af byen - tæt på historiske bygninger og teater. Hotellet er indrettet i lyse toner med enkelte farver. På dit værelse har du alle nødvendigheder som aircondition, TV, sikkerhedsboks og WiFi. Slap af i hotellets hyggelige gårdhave efter en lang dag med sightseeing i den spændende by eller sved det sidste ud i det lille fitnesscenter. Spis i restauranten – prøv deres fisk, eller spis ude på en af de mange restauranter i nærheden, inden du smutter over og får drink på en af barerne.

Tropical Manaus Ecoresort er et kæmpestort hotel, der ligger ved Negro floden lidt uden for Manaus by. Hotellet er af lidt ældre dato, hen her er gode værelser og mange forskellige faciliteter.

Rejser til Manaus

650
Manaus, Amazonas, Rio De Janeiro, Iguazo, Buzios
670
Rio de Janeiro, Manaus, Amazonas, Pantanal, Buzios