Manila

Du kan næsten ikke rejse til Filippinerne uden at komme til Manila! Manila er hovedstaden i Filippinerne, og er en stor og travl by med over 12 millioner mennesker. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Manila byder på mange seværdigheder. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til ”Intramuros” - den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var ’inden for murene’. Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Vil du hellere på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinssons i bydelen Ermita, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd. Du kan også tage på udflugt ud af byen og opleve flotte vulkaner, historiske forsvarsværker fra 2. verdenskrig, brusende vandfald i naturskønne omgivelser og meget mere...

Rejser til Manila

F35
Manila, Siquijor, Dumaguete City, Siargao
F32
Manila, St. Paul Nationalpark, Cacnipa (Port Barton), El Nido og Modessa Island
F24
Manila, Malapascua og Panglao Island (Bohol)
F10
Manila, Coco Beach, Panglao Island (Bohol)
F59HK
Manila, Coco Beach, Hong Kong
Nyhed
F12
Manila, Coco Beach, Panglao Island (Bohol), Siquijor, Apo Island
F9
Manila, Panglao Island (Bohol), Siquijor
JP06
Osaka, Nara, Kyoto, Hakone, Tokyo, Manila, Coco Beach
F66
Manila, Laoag, Vigan, Baguio, Sagada, Banaue, Coco Beach
F4
Manila, Coco Beach, Siquijor, Apo Island
370
Ho Chi Minh City, Hue, Hoi An, Manila, Coco Beach
F67
Manila, Coco Beach, Laoag, Vigan, Baguio, Sagada, Banaue, El Nido, St. Paul Nationalpark, Panglao Island, Siquijor

Hoteller i Manila

Bayview Park Hotel Manila er et udmærket hotel, som ligger i det livlige Ermita kvarter lige ud til bugten. Det kan godt ses, at hotellet ikke er nyt, men værelserne er veludstyrede. Du spiser helt okay i hotellets lille coffee shop, og ellers er hotellet nabo til en Starbucks og adskillige super restauranter, så der er nok at vælge imellem. Hvis du trænger til at røre dig, er her både træningslokale og en dejlig, lille pool omgivet af grønne planter, hvor du kan tage en kølig dukkert. Har du børn, vil legeområdet være et hit, og her er selvfølgelig også internet (selvom forbindelsen svinger lidt). Vores kontor i Manila ligger dejlig tæt på, kun 50 meter fra hotellet, og her kan du gå hen, hvis du er i tvivl om det mindste. Hotellet serverer morgenmad mellem kl. 6 og 10.

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt. Det er gode værelser til prisen. Der er mange gode restauranter og god shopping i nærheden, her er liv og glade dage. Morgenmaden er god, og den bliver serveret mellem kl. 6 og kl. 10. Her er en nydelig, indendørs swimmingpool, som du kan hoppe i, hvis du trænger til en dukkert.

Manila Diamond Hotel er måske vores mest populære hotel i Manila. Det er et flot hotel, der ligger ved havnepromenaden midt på Roxas Boulevard og meget tæt på shoppingcentret Robinssons. Vil du besøge vores kontor, ligger det blot 5 minutter til fods fra hotellet. Værelserne er dejlige, og du får både internetadgang og en skøn udsigt over byen eller floden. Her er flere skønne restauranter med god mad - blandt andet en kinesisk restaurant, og i baren kan du nyde farverige cocktails. Hotellet serverer morgenmad mellem kl. 6 og 10. Hotellet har en lækker pool med et fint, lille vandfald, og her kan du ligge i skyggen fra palmerne og slappe af, så længe du har lyst.

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo her! Her har præsidenter og rockstjerner boet gennem tiden, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Allerede, når du træder ind i den imponerende lobby, hvor der sidder en pianist eller et helt orkester og spiller klassiske og velkendte melodier, vil du føle dig henført til en anden tid. De ansatte er alle søde og smilende i farvestrålende dragter eller hvide uniformer, men i receptionen kan det altså godt gå lidt langsomt. Her er en klassisk, elegant indretning overalt, og de dejlige værelser har typisk en flot udsigt over byens skyline eller havnen og havet. Morgenbuffeten er imponerende, med alt fra små fikse lakseanretninger over amerikanske pandekager og æg, bacon og kippers til wienerbrød, små fine kager, macaroons og yoghurt, og har du lyst til ris og kød, kan du såmænd også få det. Om aftenen kan du spise i lobbyen (hvis du har råd) eller på en af de flere lækre restauranter - herunder en champagnesal, der er et slot værdigt! Du kan også dase ved den dejlige pool og måske tage en drink i poolbaren. Eller måske skulle du forkæle dig selv med en massage i spaen, og her er da også fitnesscenter, hvis du trænger til at forbrænde lidt af al den gode mad. Værelserne er gode, men ikke helt så strålende og nypudsede som hotellets fællesområder.

Pearl Garden ligger meget centralt med mange spisesteder, barer og indkøbsmuligheder lige uden for døren og kun 7 min. fra vores kontor i Manila. Værelserne er enkle, men pæne og rene, her er ingen pool, men det er et godt hotel med en central beliggenhed.

Pearl Lane Hotel er et udmærket byhotel, der ligger i bydelen Malata lige ved Robinson shoppingcenteret. Værelserne er ikke noget at skrive hjem om, men ok til en enkelt overnatning. Du kan dog være uheldig, da ikke alle værelser har vindue.