Manuel Antonio

Manuel Antonio National Park er Costa Ricas mindste nationalpark, men dette til trods byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, lange sandstrande og flotte koralrev. Vil du på eventyr inde i regnskoven, vil dygtige naturguider bringe dig gennem parken og fortælle om området og dyrelivet. Her er der mange dyr og grundet det høje besøgstal af turister i området, tager de menneskets tilstedeværelse ganske roligt. Det er derfor muligt at komme ganske tæt på dyrene og der er talrige forskellige arter: Rådyr, aber, vaskebjørne, næsebjørne, dovendyr, egern, for ikke at tale om de mange insekter, leguaner og fugle. Du kan også tage ud på havet og fiske, dykke, surfe eller på skildpadde- eller delfinsafari, hvor du spejder efter vilde delfiner, der springer legesyge rundt i havet. Nyd også livet på den skønne strand. Her er det ikke ualmindeligt, at du møder aber, dovendyr og vaskebjørne - nogle siger faktisk, at der er flere aber end mennesker her. Efter en lang dag fyldt med oplevelser kan du fordøje de mange indtryk på restauranten Costa Linda. På denne hyggelige restaurant får du dejlig, velsmagende mad. Husk at benytte dig af den gratis kaffe, og vær glad for, at man her bruger kaffekrus og ikke små espressokopper. Det er en klar fordel, og du vil forstå hvorfor, når først du har smagt den ægte costaricanske kaffe.

Hoteller i Manuel Antonio

Casitas Eclipse er beliggende på den højeste top i Manuel Antonio. Hotellet har 3 swimmingpools, jacuzzi og restaurant. Det ligger tæt på stranden, og lige ude foran hotellet går der busser til Manuel Antonio Nationalpark og byen. Standardværelserne er lidt slidte, så måske du vil opgradere til en suite...

Hotel Costa Verde er et lækkert og specielt sted, der ligger smukt ud til Stillehavet. Der er et par kilometer til en lille landsby og ca. et kvarters gang (ned ad bakke) til stranden og indgangen til Manuel Antonio Nationalpark. Værelserne er lækre, har tekøkkener og wifi-forbindelse. Der er fine udsigter fra hotellet og fra flere af værelserne. Du bor oppe ad klippesiden, så stedet er ikke ideelt for gangbesværede. Hotellet ligger tæt ved hovedvejen - særdeles praktisk, hvis du vil ind til byen, men den er altså desværre ikke helt lydløs. Her er 4 restauranter, hvoraf den ene er indrettet i et gammelt amerikansk militærfly, 3 pools, spa, massage og mulighed for yoga. Hotellets motto er: ”Still more monkeys than people” og det holder stik!

Hotel Karahe ligger ca. 15 minutters gang langs stranden fra Manuel Antonio by og indgangen til nationalparken. Hotellet er lidt slidt og motel agtigt, men det er udmærket, og det fungerer. Her er en ok pool omgivet af have med øgler og aber, men det er stranden, der ligger direkte ved hotellet, der er stedets perle. Den er bar fantastiks! Beach front værelserne er store og har egen terrasse og aircondition, men ikke nødvendigvis udsigt til stranden. Der er internet adgang i fællesområderne.

La Mansion Inn Boutique Hotel er et skønt hotel, der ligger på en bjergside med skøn udsigt ud over regnskov og stranden i Manuel Antonio. Omgivelserne er dejlige, og du bor på store, flotte værelser med aircondition, minibar og både indendørs og udendørs siddeområder, hvor du kan nyde udsigten eller tæske dine medrejsende i spil. Fra poolen er der særlig god udsigt ud over bugten, og her er du i øvrigt omgivet af træer, der ofte bliver besøgt af tukaner, papegøjer og aber. Das i en liggestol, tag en kølig dukkert og kæmp dig indimellem op til swim up-baren efter en drink. I restauranten er maden frisk og lækker med et middelhavsinspireret præg, og servicen er rigtig god. Du skal gå i 10 minutter for at komme til den offentlige strand, som er helt fin, og du skal køre i bil for at komme til den flotte strande inde i Manuel Antonio Nationalpark – hvor du også skal betale entré. 

Rejser til Manuel Antonio

CR29
San Jose, Arenal, Monteverde, Manuel Antonio
CR28
San Jose, Arenal, Samara Beach, Monteverde, Manuel Antonio
CR33
San Jose, Arenal, Monteverde, Manuel Antonio, Drake Bay (Corcovado) og San Jose