Manuel Antonio

Manuel Antonio National Park er Costa Ricas mindste nationalpark, men dette til trods byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, lange sandstrande og flotte koralrev. Vil du på eventyr inde i regnskoven, vil dygtige naturguider bringe dig gennem parken og fortælle om området og dyrelivet. Her er der mange dyr og grundet det høje besøgstal af turister i området, tager de menneskets tilstedeværelse ganske roligt. Det er derfor muligt at komme ganske tæt på dyrene og der er talrige forskellige arter: Rådyr, aber, vaskebjørne, næsebjørne, dovendyr, egern, for ikke at tale om de mange insekter, leguaner og fugle. Du kan også tage ud på havet og fiske, dykke, surfe eller på skildpadde- eller delfinsafari, hvor du spejder efter vilde delfiner, der springer legesyge rundt i havet. Nyd også livet på den skønne strand. Her er det ikke ualmindeligt, at du møder aber, dovendyr og vaskebjørne - nogle siger faktisk, at der er flere aber end mennesker her. Efter en lang dag fyldt med oplevelser kan du fordøje de mange indtryk på restauranten Costa Linda. På denne hyggelige restaurant får du dejlig, velsmagende mad. Husk at benytte dig af den gratis kaffe, og vær glad for, at man her bruger kaffekrus og ikke små espressokopper. Det er en klar fordel, og du vil forstå hvorfor, når først du har smagt den ægte costaricanske kaffe.

Rejser til Manuel Antonio

CR28
San Jose, Arenal, Samara Beach, Monteverde, Manuel Antonio
CR40
San Jose, Tortuguero, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio
Nyhed
CR29
San Jose, Arenal, Monteverde, Manuel Antonio
CR41
San Jose, Manuel Antonio, Isla Chiquita, Monteverde, Arenal og Playa Tamarindo
Nyhed

Hoteller i Manuel Antonio

Hotel Costa Verde er et lækkert og specielt sted, der ligger smukt ud til Stillehavet. Der er et par kilometer til en lille landsby og ca. et kvarters gang (ned ad bakke) til stranden og indgangen til Manuel Antonio Nationalpark. Værelserne er lækre, har tekøkkener og wifi-forbindelse. Der er fine udsigter over havet fra hotellet og fra flere af værelserne - andre værelser ligger omringet af den frodige jungle. Du bor oppe ad klippesiden, så stedet er ikke ideelt for gangbesværede. Hotellet ligger tæt ved hovedvejen - særdeles praktisk, hvis du vil ind til byen, men den er altså desværre ikke helt lydløs. Her er 4 restauranter, hvoraf den ene er indrettet i et gammelt amerikansk militærfly, 3 pools, spa, massage og mulighed for yoga. Den ene pool er forbeholdt voksne gæster, og her er også en bar. Personalet er virkelig imødekommende. Hotellets motto er: ”Still more monkeys than people” og det holder stik. Hvis du er heldig, får du også set dovendyr og tukaner fra din liggestol!

Hotel Karahe ligger ca. 15 minutters gang langs stranden fra Manuel Antonio by og indgangen til nationalparken. Hotellet er lidt slidt og motel agtigt, men det er udmærket, og det fungerer. Her er en ok pool omgivet af have med øgler og aber, men det er stranden, der ligger direkte ved hotellet, der er stedets perle. Den er bar fantastiks! Beach front værelserne er store og har egen terrasse og aircondition, men ikke nødvendigvis udsigt til stranden. Der er internet adgang i fællesområderne.

La Mansion Inn Boutique Hotel er et skønt hotel, der ligger på en bjergside med skøn udsigt ud over regnskov og stranden i Manuel Antonio. Omgivelserne er dejlige, og du bor på store, flotte værelser med aircondition, minibar og både indendørs og udendørs siddeområder, hvor du kan nyde udsigten eller tæske dine medrejsende i spil. Fra poolen er der særlig god udsigt ud over bugten, og her er du i øvrigt omgivet af træer, der ofte bliver besøgt af tukaner, papegøjer og aber. Das i en liggestol, tag en kølig dukkert og kæmp dig indimellem op til swim up-baren efter en drink. I restauranten er maden frisk og lækker med et middelhavsinspireret præg, og servicen er rigtig god. Du skal gå i 10 minutter for at komme til den offentlige strand, som er helt fin, og du skal køre i bil for at komme til den flotte strande inde i Manuel Antonio Nationalpark – hvor du også skal betale entré. 

Parador Resort & Spa er et flot øko-resort, der har vundet flere øko-priser. Her er 129 værelser med alle nødvendigheder og enten balkon eller terrasse. Der er internetadgang i fællesområderne. Her er gode restauranter, flere dejlig pools og fantastisk havudsigt. Hotellet ligger i den frodige jungle lidt over stranden, så der er ikke direkte adgang til strand, men der er en shuttlebus mellem hotel og strand flere gange dagligt. Og stranden er vidunderlig! Hotellet har egen "nature trail", hvor der arrangeres guidede ture både om dagen og om natten og du kan være heldig at se dovendyr, myreslugere, bæltedyr og de kendte små frøer. Parador ligger ca. 10 minutters kørsel fra Manuel Antonio by og ca. 15 min. fra Quepos.