Memphis

Memphis Tennessee er et stort, historisk underholdningsmekka, og alles første stop her bør være det berømte Graceland, som var Elvis Presleys hjem. Både Elvis selv, hans forældre og hans bedstemor er begravet i Meditation Garden, som hører til Graceland, og her er også en mindesten for Elvis’ dødfødte tvillingebror. Memphis er også hjem for Sun Studios, hvor musikgenren Rock 'n' Roll blev født – her indspillede Elvis og Johnny Cash deres første numre sammen. Der er masser af muligheder for spændende sightseeingture rundt i byen, enten i bus, båd eller hestevogn, men du kan også udforske byen på egen hånd. Gør du det, bør du gå en tur ned ad Beale Street, som bliver lyst op om aftenen, og her er virkelig en helt særlig stemning! Her bliver der altid spillet blues musik, og du kan få serveret dejlig sydstatsmad på stort set alle restauranterne. Hvad med at smage Elvis’ yndlingsdessert Mississippi Mud Pie?

Hoteller i Memphis

American Queen er et flot dampskib og faktisk verdens største af slagsen med seks etager og store fællesområder. Det er designet i ægte Mark Twain stil med gyngestole, detaljerede udskæringer og romantiske farver. Din kahyt er hyggelig i flot hjemlig stil med TV og bad. I den charmerende restaurant kan du nyde den gode mad i romantiske omgivelser. Ombord på American Queen har du rigeligt at lave. I den flotte store Grand Saloon, som er i stil med et smukt operahus fra 1800-tallet, kan du hver aften nyde skuespil, musik og underholdning. Er du en ægte sangfugl, så smut til sing-a-long ved det flotte piano. Du oplever rigtigt historien på dette skib – blandt andet et Mark Twain-galleri! Vil du have sved på panden, så tag en tur i det lille fitnessrum og gør dig fortjent til et besøg i skibets spa. Slap af i den lille pool eller slik lidt sol på solsengene. Du skal nok få tiden til at gå på dette flydende hotel, men det er mere et skib til voksne end til børn.

Sheraton Memphis Downtown Hotel er et flot hotel tæt på Mississippi og kun 10 minutters gåtur fra den berømte Beale Street. På dit værelse har du både TV, aircondition, WiFi og en gratis flaske vand, så du kan få slukket tørsten efter en lang dag med oplevelser i Elvis’ by. Spis mad i restauranten eller slap af i baren om aftenen. Har du tid mellem dine sightseeingture, så hop i den indendørs pool eller sved i fitnesscenteret. Hvis du vil ud at spise, er der en lille gåtur til nærmeste restauranter og butikker, men så får du også en tur ud af det.

Rejser til Memphis

USQ1
Memphis, Greenville, Vicksburg, Natchez, Baton Rouge, St. Francisville, Nottoway, New Orleans
Nyhed