Miami

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brus mod stranden som baggrundskulisse for de karakteristiske pastelfarvede art-deco bygninger, der er kendetegnende for South Beach. Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV shows. natten falder på klædes der om til chik, afslappet aftendress, og det søde liv leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood er det Restaurant Truluks og skal du have caribisk så prøv Tap Tap. Miami er en multietnisk storby og det afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. I Miami downtown er der smalle små gader med lave huse og et skønt shoppingområde med Miracle Mile som omdrejningspunkt. Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg. Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park - berømt for mændene der spiller Domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her. 

Hoteller i Miami

Best Western Atlantic Beach Resort er et virkelig godt hotel, beliggende lige ned til den brede strand og med blot omkring 10 minutters kørsel til det livlige South Beach. De 182 rummelige værelser har aircondition, kaffemaskine og internetadgang. Ud over swimmingpool og terrasse, hvorfra der er en flot udsigt over stranden og havet, har hotellet et fitnesscenter og mulighed for at få en snack og en kop kaffe eller en sodavand. Der er desuden gratis morgenkaffe.

Collins Hotel er et nydeligt, nyrenoveret hotel, med en rimelig standard og værelser med tv og Wi-fi. Det har en udmærket beliggenhed tæt på Miami Beach og ikke så langt fra South Beach med alle sine restauranter, cafeer og butikker. Stedet har mulighed for parkering mod et gebyr. Her er et fint swimmingpoolområde med borde og stole, hvor du har mulighed for at slappe af og nyde solen.

Dorchester Hotel har en fin central beliggenhed i Art Deco-distriktet tæt på restauranter og caféer og i 2. række til Miami Beach og Atlanterhavets bølger. Du er hverken for tæt på eller for langt væk fra det pulserende liv. Hotellet er lidt slidt men har en dejlig gårdhave, en morgenmadsrestaurant samt en swimmingpool med liggestole. Værelserne er ikke de mest rummelige, men de er indrettet i dejlige farver og alle udstyrret med aircondition, TV, minibar mm. Wifi kan tilkøbes. Lige nu er der byggeri på den anden side af gaden, så du kan indimellem høre lidt støj derfra.

La Quinta Inn and Suites Miami Airport East er et godt lufthavnshotel - perfekt til en overnatning, inden du skal med flyet. Du kan endda hoppe på hotellets gratis shuttlebus, som kører dig til og fra lufthavnen på bare få minutter. Slap af og lad op på dit rummelige værelse og lav dig en kop kaffe, eller hold dig opdateret på nettet med god wifi-forbindelse. De ansatte er rigtig venlige og imødekommende, så spørg dem om hjælp, hvis der er det mindste. Hotellet byder på en helt fin morgenmad, hvor du blandt andet kan få brød, vafler, yoghurt, kaffe og juice, så du kan fylde energidepoterne op, inden du skal videre på din rejse. Der er ikke restaurant på hotellet, men til gengæld kan du tage ud og undersøge de nærliggende restauranter og butikker. Har du brug for at køle lidt ned eller bare nyde vejret, så tag en svømmetur i den udendørs pool eller slap af i solsengen med en god bog.

Rejser til Miami

US01
Miami, Orlando, Sarasota, Naples
US01C
Miami, Frederiksted (St. Croix), Charlotte Amalie (St. Thomas) og New York
US04
Miami, Key West, Everglades, Sarasota, Orlando