Modessa Island

Modessa Island

Modessa Island er en lille bitte ø, der ligger 45 minutters sejltur fra Roxas på Palawan. Øen er ikke særlig turistet, og der er kun ét resort, så her er virkelig fredeligt. Den hvide sandstrand er perfekt til en lang dag i solens tegn med udsigt ud over det turkisblå vand, der bare fortsætter i én uendelighed… her kan du også snorkle rundt og holde udkig efter farverige fisk. Der er også god mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport – og det er altså en helt speciel oplevelse at sejle i kajak rundt om øen, for så kan det virkelig mærkes, hvor lille den egentlig er! Dykning og øhopning er en god måde at komme lidt væk fra øen og se de mange andre flotte øer i området.

Hoteller i Modessa Island

Modessa Island Resort lever op til drømmen om at bo i en lille, meget simpel bambushytte lige ned til stranden. Her er kun elektricitet mellem kl. 13 og 15 og igen fra kl. 18 til 8, og wifi er langsomt.
De små hytter har egen hængekøje og ligger smukt langs vandkanten rundt på denne dejlige lille ø, ca 1 times sejlads fra Roxas. Der er god snorkling omkring øen, og stedet tilbyder også dykning! Du kan se rigtig mange fisk og flotte koraler lige 25 meter ude i vandet. Tag på en øhoptur eller lej en kajak og sejl øen rundt, når det er højvande. Det er et paradis for dig, der elsker flotte strande og få turister. Dit ophold er med fuld pension, og der er dejlig lokal mad på buffeten.

Rejser til Modessa Island

F32
Manila, St. Paul Nationalpark, Cacnipa (Port Barton), El Nido og Modessa Island