Monterey

Monterey

Monterey er en gammel fiskerby, som John Steinbeck har udødeliggjort i bogen Cannery Row. Udforsk byen og undlad ikke at aflægge det flotte akvarium et besøg, som er et af verdens bedste. Start eventuelt bilen og tag turen ad den berømte Seventeen-Mile Drive mellem Monterey og Carmel – her bliver du udsat for en fantastisk naturoplevelse og kan samtidig aflægge besøg i den hyggelige by, Carmel-by-the-Sea, hvor Clint Eastwood tidligere var borgmester. Eller lej en cykel og kør på de indrettede cykelstier langs kysten, og tag en slapper på stranden, hvis vejret tillader det. Ca. 30 km. fra Monterey ligger byen Salinas, som er kendt som salaternes by, da over 30 % af verden salat bliver dyrket her. Salinas har også en flot historisk hovedgade og er hjemsted for underholdende rodeoshows om sommeren.

Hoteller i Monterey

Holiday Inn Express Monterey Cannery Row er et rigtig godt enkelt hotel, der ligger på den centrale gade Cannery Row tæt på vandet. Hotellet er lyst og fint og kunne måske godt minde lidt om et dansk badehotel, og de ansatte er super søde. Værelserne er lidt små, men de er gode og pæne, og her er TV, gratis internet og et køleskab med fryser. Morgenmaden er virkelig god, men den er ikke inkluderet i prisen. 

Rejser til Monterey

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas
USHA3
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Maui og Oahu
US34
San Francisco, Monterey, Yosemite, Lake Tahoe, Sacramento, Santa Rosa