Morro de Sao Paulo

Morro de São Paulo ligger på en vaskeægte tropeø, Ilha de Tinharé, hvor der hersker ren feriestemning! Det er her de rige, unge brasilianere tager hen, når der skal ske noget, og her er da også chokerende flot. På den lille ø ligger skønne, gamle kolonitidshuse, og mange af de gamle sommerhuse fungerer nu som ferieboliger for turister.  Hele øen er bilfri, så her er ingen forstyrrende trafik – det mest forstyrrende, du bliver udsat for, er, at du skal vælge, hvilken strand du vil ligge på. Øen er kendt for fred og idyl, men på den mest kendte af øens strande er der altid liv og glade dage. Her er gang i en masse aktiviteter - folk spiller volleyball og fodbold, og sidst på dagen kan du også se den traditionelle brasilianske kampsport "capoeira". Når mørket falder på, komme de unge og fester med pragtfuld høj samba- og salsamusik helt ned til vandet. Slap af, nyd livet og gå lidt op og ned ad stranden. Her er masser af små telte, hvor der bliver solgt traditionelle lækkerbiskener - prøv lidt forskelligt!

Hoteller i Morro de Sao Paulo

Pousada Passargada er et dejlig hotel med super beliggenhed, 5 minutters gang fra havnen hvor man ankommer med katemaran. Med flot udsigt til havet og i gåafstand til den lille by, hvor der er masser af små barer og restauranter. Fra hotellet kan du nemt gå til første eller anden strand. Værelserne er indrettet med lyse farver og alle har aircondition, minibar og kabel-tv. Deluxe værelserne er en dejlig privat balkon med hængekøje og plads. Der er en dejlig pool med udsigt over den lille havn.

Villa Das Pedras Pousada ligger lige ned til stranden på den 2. strand hvor der altid er liv og glade dage. Der er minibar og aircondition på værelserne. Hotellet har også en pool.

Villa dos Corrais er et forholdsvist stort men alligevel charmerende resort, der ligger lige, hvor tredje og fjerde strand mødes. Du kan gå ad den tredje strand ind til byen, eller bare nyde den fredelige fjerde strand og bade i det lækre, turkise vand. Hytterne er smukt men enkelt indrettet og har store, flotte badeværelser med lækre økoprodukter og privat veranda med hængekøje. Den store pool ligger omgivet af en skøn, grøn palmeoase med udsigt til havet. Restauranten serverer lækker mad, og i fællesområderne har du også adgang til internettet. På resortet er der desuden masser af aktiviteter som fx fitness, hesteudlejning, tennis mv. Hotellet har desuden mange bæredygtighedstiltag og bruger bl.a. solenergi.

Rejser til Morro de Sao Paulo

668
Rio de Janeiro, Iguazu, Manaus, Amazonas, Salvador og Morro de Sao Paulo.