Mui Ne

Mui Ne

Mui Ne er en lille kystby med en dejlig strand og mange små, hyggelige restauranter, hvor du billigt kan få lækre vietnamesiske retter. Her kan du hygge dig på stranden, tage ud og wind-surfe eller kigge beundrende på fiskerbådene, som lyser på ude i bugten om natten. Tidligt om morgenen vender bådene tilbage med nattens fangst til fiskemarkedet. Udover strandene er den største seværdighed i området nok Po Sanu tårnene, som blev bygget tlbage i 700-tallets under Champa riget. De 3 tårne var del af et større tempelområde, og i dag udfører Champaerne hvert år forskellige ritualer her. En anden stor seværdighed er de store, flotte sandklitter, der ligger lidt nord for Mui Ne. Klitterne er røde, gule, orange og hvide - og  du kan komme ud og kælke i dem! Hvis du er til golf, findes en af Vietnams bedste golfbaner lidt ude for byen. 

Rejser til Mui Ne

815
Siem Reap, Phnom Penh, Mekong, Ho Chi Minh City, Mui Ne
315
Ho Chi Minh City, Cát Tiên Nationalpark og Mui Ne
304
Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong, Mui Ne

Hoteller i Mui Ne

Bamboo Village Resort & Spa er et lækkert 4* hotel, beliggende på Mui Ne stranden. Hotellets billigste værelser har ikke privat balkon, men ellers har alle værelserne balkon. Her er værelser i lokal bungalow stil og her er store hotelværelser. Her er selvfølgelig bad/toilet, tv, aircondition osv. Ydermere er her swimmingpool, fitness, restauranter, spa og yoga.

Coco Beach var det første resort, der blev bygget i Mui Ne og har en super placering lige ud til den skønneste sandstrand. Her ligger 25 små hyggelige bungalows med tage af palmeblade og udsigt til den private strand og havet. Bungalowerne er hyggeligt indrettede og har aircondition, men intet tv. Hotellet har en lille swimmingpool, restaurant og tilbyder massage.

Little Mui Ne Cottages Resort er et lille sted med 12 bungalows og 24 værelser. Værelserne er enkle og lidt slidt, men du har privat balkon, aircondition, bad/toilet, køleskab, TV mm. Hotellet ligger ned til vandet og har swimmingpool og restauranter. Det er ikke verdens bedste strand, der ligger lige ud for hotellet, og i perioder kan der være pålandsvind, hvor vandet kan blive lidt beskidt - men du kan nemt gå til en bedre del af stranden. På hotellet har du også mulighed for at låne en bog eller en cykel gratis.

Mia Resort Mui Ne ligger skønt direkte ud til den hvide sandstrand og omgivet af en tropisk have. Det er en lille oase, og med kun 30 værelser og bungalows, der alle er indrettet i en kombination af traditionel vietnamesisk og en mere moderne stil, er her rigtig hyggeligt. Restauranten serverer lækker mad i god kvalitet, og i baren er der et godt udvalg af vin, øl, kaffe og friskpresset juice. Slap af ved swimmingpoolen, køb en massage, prøv et madlavningskursus og nyd livet.