Naples (USA)

Naples er en lille perle i det sydvestlige hjørne af Florida med flotte kridhvide strande. Det er primært de velstillede amerikanere som holder ferie her, så der er rigtig mange gode restauranter, elegante butikker og flere golfbaner. Men det er måske ikke her, der er allermest fest og farver om aftenen. Tag en aften til Tin City og spis på en af de mere klassiske amerikanske seafood restauranter, og det er også her, du kan bestille fisketure, leje en speedbåd, kano eller kajak. Amerikas største subtropiske vildnis og vådområde, The Everglades, er blot en times kørsel herfra. Her kan du sejle med de såkaldte airboats og se Floridas sumpe og fantastiske dyreliv med et utal af fuglearter, alligatorer, skildpadder, vaskebjørne, Florida-panteren og meget mere. 

Hoteller i Naples (USA)

Bellasera Hotel er et lækkert lejlighedskompleks med en charmerende middelhavsstil. Det ligger i hjertet af det gamle Naples, to gader fra shoppingområdet 5th Avenue med flere gode restauranter og ni gader fra stranden. Lejlighederne har aircondition, vifte i loftet, stor balkon eller terrasse, TV, WiFi, hårtørrer og komplet køkken med komfur, køleskab mm. På hotellet findes en rigtig god middelhavsinspireret restaurant, poolbar, cocktaillounge, fitnesscenter og hyggeligt poolområde med jacuzzi, liggestole og pavilloner. Resortet tilbyder gratis shuttle til stranden samt leje af cykler. Gratis parkering.

Lemon Tree Inn er et hyggeligt og velfungerende hotel, der ligger helt centralt på 5th avenue tæt på de elegante butikker og restauranter. Værelser er individuelt indrettet, men fælles for dem er de klare farver og rustikke skodder for vinduerne, som det bruges blandt andet på St. Croix, hvor søsterhotellet ligger. Hotellet har en charmerende have med en lille swimmingpool. Gratis parkering, gratis WIfi og gratis morgenkaffe eller juice.

Rejser til Naples (USA)

US01
Miami, Orlando, Sarasota, Naples