New Orleans

Jazzbyen New Orleans er en by med atmosfære – de charmerende bygninger, fine flodbåde og hestevogne, der triller gennem gaderne, giver byen en helt særlig stemning. På hvert et hjørne finder du gode restauranter og musiksteder, og foran St. Louis-katedralen på Jackson Square sætter musikanter, mimere og sjove optrædende deres præg på byen. Hvis du går en tur ned ad den berømte Bourbon Street hen under aftenen, vil du indse, hvorfor denne by er så berømt for sin fantastiske jazz – gaden er lyst op og ud fra hver eneste bygning flyder tonerne fra lækker musik. Byen blev næsten ødelagt under den store orkan, Katrina, i 2005, men New Orleans er i dag kommet helt ovenpå igen. Det hyggelige franske kvarter er byens ældste, og her er der antikviteter og madoplevelser i læssevis – men historierne siger, at bydelen er hjemsøgt, og faktisk bliver New Orleans kaldt for USA’s mest hjemsøgte by. Du kan tage på en spøgelsestur, hvor du går med en guide rundt i det franske kvarter og fortæller om byens mange spøgelseshistorier. Hvis du ikke er så meget til uhygge, kan du også bare gå en tur til Garden District, hvor du kan se de mange smukke sydstatshuse, hyggelige parker og gode caféer. Hvert år bliver der holdt Mardi Gras - en kæmpe begivenhed, hvor både folk fra New Orlenas og turister klæder sig ud i kostumer og masker til en kæmpe fest i byens gader.

Hoteller i New Orleans

Holiday Inn Downtown Superdome er et skønt 3-stjernede hotel, der ligger godt placeret tæt på Jackson Square og Bourbon Street. Hotellet har udendørs pool, spa, fitnessrum, restaurant og bar/lounge. Alle værelser har gratis trådløst internet og te/kaffemaskine.

New Orleans Intercontinental Hotel er et stort og flot hotel kun få minutters gang fra det populære franske kvarter og vandet. Hotellet er nyrenoveret og indrettet i flotte mørke toner. På dit værelse kan du slappe af i varme farver med TV, sikkerhedsboks, termostat og internet. Hotellet har to gode restauranter, men de kan være lidt i den dyre ende, så tag en tur ud og oplev de mange restauranter lige uden for døren. I New Orleans skal du selvfølgelig opleve Bourbon Street og den fantastiske atmosfære, som kun er 5 minutters gåtur fra hotellet – tæt på, men langt nok væk til, at du bor i ro og fred. Slap af ved hotellets pool med en drink og lidt snacks eller sved i fitnessrummet.

Rejser til New Orleans

USQ1
Memphis, Greenville, Vicksburg, Natchez, Baton Rouge, St. Francisville, Nottoway, New Orleans
Nyhed