Nha Trang

Nha Trang er nok en af de mest kendte badebyer i Vietnam. Byen ligger ud til kysten i det sydlige Vietnam, og er nok mest kendt for sin lange og flotte sandstrand med flotte klippeformationer ude i havet. På stranden er der et sandt leben af folk og sælgere, der tilbyder alt fra tøj, drikkevarer og frugt. Prøv måske en gammeldags spabehandling med et besøg til et mudderbad, det er en sjov og behagelig oplevelse. Nha Trang er en populær turistdestination for udlændinge, men også for vietnamesere, der holder en lille ferie fra en stressende hverdag. Den bedste årstid at besøge byen på er fra februar til september. Regntiden er fra september til januar. Fra Nha Trang er der mulighed for at tage på bådtur eller på dykkerture ganske korte sejladser fra byen. Hvis du er rigtig glad for at dykke og snorkle, kan du også vælge at bo på Whale Island, som er en lille ø udfor kysten. Her er intet at lave udover at slappe af og bade, dykke og snorkle, men til gengæld er der fantastiske vilkår for det. Nær ved turistede Nha Trang ligger Cam Ranh, hvor strandene er smukke med hvidt sand, turkist vand og lidt færre mennesker.

Hoteller i Nha Trang

Hvis du vil bo centralt i Nha Trang, lige ud til stranden og på et rigtig lækkert hotel, så er dette det rigtige valg. Hotellet har det hele. Skøn swimmingpool med udsigt over strandpromenaden, lækker spa-afdeling, flotte restauranter og dejlige værelser med alt nødvendigt tilbehør !

L’Alyana Ninh Van Bay er virkelig luksus for alle pengene! Det er et superlækkert resort, der ligger langt væk fra alting lige ud til Ninh Van Bay – og her er virkelig kræset for alle detaljer! Du får din egen, personlige butler, når du ankommer, og bare dét vil få dig til at føle dig som en konge! De flotte villaer er alle bygget i mørkt træ med kokostag, og de er semiåbne, så du kan rigtig nyde de dejlige omgivelser. Her er stue, minibar, soveværelse, lækkert badeværelse med badekar og regnvejrsbruser, og du har din egen, lille minipool, som du bare kan ploppe ned i, når du trænger til det. Her er selvfølgelig også en smuk infinitypool, som bare ligner, at den fortsætter ud i uendeligheden, og her kan du flyde rundt og kigge ud over det blå, blå hav. Das på stranden, forkæl dig selv med en massage i spaen, gå på opdagelse i biblioteket, dyrk yoga i naturen eller træn i fitnesslokalet – her er masser at foretage sig! På restauranten bliver der serveret udsøgt mad – måske er det nu, du skal prøve at smage østers?

Novotel Nha Trang er et stort, flot hotel med en dejlig beliggenhed, for lige på den anden side af vejen er den dejlige, private strand! Det er perfekt, hvis du bare vil ligge og dase i en liggestol på stranden, eller nyde en kølig dukkert i poolen. Du bor på pæne, moderne værelser med wifi, skrivebord, minibar, elkedel, kaffe/te faciliteter, hårtørrer, TV og en dejlig balkon, hvor du kan sidde og nyde den skønne udsigt ud over vandet! Her er en god restaurant og to barer, og så er her selvfølgelig en spa, hvor du kan købe massager, behandlinger og gå i sauna, hvis du trænger til lidt selvforkælelse! 

The Light Hotel er et stort ældre hotel, der ligger super centralt i hjertet af byen. Fra det 11 etager høje hotel er der en flot panoramaudsigt over både byen og stranden, der kun er et par minutters gang væk. Værelserne er nok en smule slidte men har aircondition og wi-fi og personalet er venligt og yderst gæstfrit. Swimmingpoolen ligger med udsigt over vandet.

Rejser til Nha Trang

376
Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City, Coco Beach
305
Hanoi, Sapa, Hue, Hoi An, Nha Trang, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Mekong, Phu Quoc
306
Hanoi, Hoi An, Nha Trang, Ho Chi Minh City, Phu Quoc