Niagara Falls (Canada)

Ved Niagara Falls kan du opleve synet og lyden af en af naturens smukkeste kreationer. De brusende vandfald er smukke året rundt, men temperaturerne svinger meget. Her er varmt om sommeren, og koldt om vinteren. Vandfaldene er kæmpestore og lyden øredøvende, så du kan næsten ikke høre, hvad du selv tænker. Mest imponerende er vandfaldet The Horseshoe Falls, som hovedsageligt ligger på den canadiske side af grænsen. Det er muligt at tage en elevator ned til bunden af Bridal Veil Falls og gå langs bunden af vandfaldet – en underlig fornemmelse, men helt klart en oplevelse! Fra udkigspunktet, Hurricane Deck, står du helt tæt på det vilde vand, og her kan du virkelig mærke de store kræfter i naturen. Naturen i det fredede område omkring vandfaldene er også dejlig og indbyder til en god, lang gåtur. Tæt på vandfaldene ligger Niagara-on-the-Lake, en lille, charmerende by ved stranden, som ligger et par kilometer fra vandfaldene. Det er en af Nordamerikas mest velbevarede byer fra 1900-tallet, og nok den mest idylliske og fine lille by, du kan forestille dig. Her er et et hyggeligt klokketårn, smukt anlagte haver, et historisk museum og en masse teatre og butikker i gammel stil. Det er ikke unormalt, at folk kører rundt i hestevogn her, og du vil i det hele taget føle dig henført til 1900-tallets Amerika.

Hoteller i Niagara Falls (Canada)

Best Western Cairn Croft er et nydeligt og godt hotel, der ligger tæt på Horseshoe Falls og IMAX Theatre og kasinoer. Her er spabad, indendørs pool, fitnessrum, restaurant og bar. Alle værelser har gratis internet og te/kaffemaskine, og der er gratis parkering ved hotellet.

Radisson Hotel & Suites Fallsview er et dejligt velfungerende hotel midt i byen i gå afstand til vandfaldene. Værelserne har udsigt over de fantastiske vandfald. Her er pool, fitnessrum, restaurant og bar, og alle værelser har internet.