Nuqui

Nuqui er en lillebitte landsby, som ligger helt ud til vandet – klemt inde mellem Stillehavet og det bjergrige Baudó-område. Her sker ikke så meget, men stedet er kendt for sine lange, smukke, mørke sandstrande og de frodige mangroveskove og regnskove med palmer og smuk natur. Og det er da også naturen, som er det helt store trækplaster her! Her er både varme kilder, som du kan dase i og floder, der bare venter på at blive udforsket med båd. Du kan bade på stranden og surfe, når der er store bølger – har du lidt problemer med at holde balancen på surfbrættet, kan du tage surferundervisning på flere af hotellerne i området. En af de største oplevelser, som du bestemt ikke må snyde dig selv for, er en hvalsafari, hvor du sejler ud med båd for at se pukkelhvaler. Det er altså noget helt specielt at se de kæmpestore hvalhaler dukke op fra vandet og forsvinde ned med et plask. Hvalsæsonen er fra juni til oktober, men der regner det en del. Det regner i det hele taget meget her helt ude ved Stillehavets kyst, og det er derfor, her er så frodigt! Hvis du vil have så lidt regn som muligt, skal du rejse i januar, februar eller marts, hvor det ikke regner nær så meget, som det gør resten af året. 

Rejser til Nuqui

CO09
Bogota, Villa de Leyva, Armenia (Zona Cafetera), Medellín (med udflugt til Guatape), Nuqui, Cartagena og Tayrona Nationalpark

Hoteller i Nuqui

El Cantil Ecolodge er et super skønt hotel, som ligger 45 minutter i båd fra byen Nuqui - omgivet af frodig jungle og mørk sandstrand. Du vil straks føle dig hjemme, for de ansatte er fantastiske og vil gøre alt for, at dit ophold bliver uforglemmeligt. Du bor i små bungalows med en lille terrasse ud mod haven, hvor du kan ligge og vugge i hængekøjen og lytte til bølgerne fra stranden. Indenfor er der pænt og rent med en enkelt indretning bestående af træseng, myggenet og badeværelse. På restauranten spiser du med udsigt ud over vandet, og maden er virkelig noget for sig – specielt fisken vil få din mund til at løbe i vand, men her er også rigtig lækre skalddyrsretter!