Nusa Dua

Nusa Dua ligger på Balis sydspids og er et pænt og velredt resortområde med gyldne strande og omkring 20 lækre resorts uden den helt store balinesiske charme. Her skal du tage hen for at ligge på stranden i timevis og bade i det lave, rolige vand, ikke for at opleve kultur og autencitet. Strandene her er nogle af øens flotteste, de er utroligt børnevenlige, og du kan gå langs vandkanten i timevis og bare nyde det lune vand og udsigten ud over det. Langs stranden ligger det ene store resort efter det andet, men der er altså ikke meget andet – og det er også hovedsageligt på resortrestauranterne, du kan spise om aftenen. Benyt dig af nogle af de mange vandsportsaktiviteter som parasailing, jetski, bananbåde eller sejlture med dykning og snorkling og tag måske også et slag golf på et af Balis mest populære golfsteder. Du kan også tage en udflugt til skildpaddeøen Serangan Island lige nord for Nusa Dua eller opleve naturens magi ved Water Blow, hvor vandet rammer klipperne gennem en smal revne under vandet og skyder skummet opad! Der er nærmest garanti for at blive våd! Men det gør du jo alligevel, når du bruger timevis på stranden. Du skal igennem en port for at komme til Nusa Dua, og ved porten står sikkerhedsvagter – noget der afskrækker nogen, men tiltaler andre. 

Hoteller i Nusa Dua

Grand Aston Bali Beach Resort er et lækkert resort omgivet af strand. Resortet er ikke nyt, men du bor mellem høje palmer og bader i en dejlig laguneinspireret pool. Dit værelse er smukt indrettet i en blanding af vestlig og balinesisk stil. Køl af på værelset med aircondition, WiFi, minibar eller tæsk din rejsemakker i yatzy på balkonen om aftenen. Afprøv hele 7 restauranter og barer - start fra den ene ende med morgenmad og slå dig løs med happy hour i de sene timer. Er du på jagt efter afslapning, så tag en tur i fitness og nyd en velfortjent tur i spa bagefter til at løsne de stramme muskler op. Der er lagt i ovnen til en ordentlig omgang eksotisk afslapning og god stemning på Grand Aston Bali Beach Resort!

The Tanjung Benoa Beach Resort er et indbydende resort på Balis sydkyst. Resortet er af ældre dato, men i fin og lys balinesisk stil. Slap af i poolen med en drink direkte fra den nedsunkne poolbar – resortet har en forkærlighed for mojitos (der er hele 10 forskellige slags på menukortet!). Tag en tur i mojitohimlen, mens du nyder udsigten til Det Indiske Ocean og Tanjung Benoa Beach på den anden side af vejen. På værelserne har du både balkon, TV, WiFi, aircondition, minibar - ja, alle nødvendigheder. Du skal nok få stillet din madlyst på resortets restauranter, som laver både internationale retter og autentiske retter fra Sydøstasien. Afprøv din madnysgerrighed på temaaftener med alverdens nudler, grillretter og balinesiske smagsoplevelser. Resortet har en smuk og velholdt have, så slap helt af og hold ferie. Personalet vil få dig til at føle dig velkommen og de vil altid hjælpe dig med det mindste.