Nusa Lembongan

Nusa Lembongan er en lille ø på kun 8 kvadratkilometer, og her er dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Nyd den smukke natur og det fantastiske turkisblå vand. Du kan snorkle og dykke ved de farvestrålende koralrev, der omgiver øen, og ofte er her også gode bølger til surfing. Ude i vandet er der tangplantager, og mange steder i hyggelige Lembongan Village bliver tangen bearbejdet, så det kan bruges i kosmetikbranchen.

Hoteller i Nusa Lembongan

Lembongan Sancturary Villas er et virkelig lækkert sted med den skønneste beliggenhed på en bakke med udsigt udover Coconut Bay. Her er fem lækre villaer, som er moderne og farvestrålende indrettet, og du har egen balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og fortabe dig i udsigten ud over vandet. Fælles for dem er, at de alle har et veludstyret køkken, aircondition, TV og wifi – og så har du endda din helt egen private minipool, hvis du vil have dig en dukkert i ro og mag. Villaerne ligger spredt ud over bjergskråningen, og her er masser af trapper, så forhåbentlig fejler benene ikke noget. Du kan bestille massage, arrangere udflugter eller leje en motorcykel i receptionen. Du kan selvfølgelig også gå ned ad bjergsiden og ned til stranden, hvor der ligger flere spisesteder og småboder. Manageren Janu og hans søde personale knokler for at give gæsterne den bedst mulige service, og det gør altså, at betjeningen er helt i top! 

Nanuk Bungalows ligger i smukke rolige omgivelser et par hundrede meter fra Mushroom Bay og Secret Bay. Hyggelige og lækre hytter i balinesisk stil med balkon og vifte i loftet. Her er en dejlig lille pool, maden er god, og du har mulighed for at leje en motorcykel på hotellet.

Rejser til Nusa Lembongan