Oklahoma City

Oklahoma City er en vaskeægte cowboy-by, og det vrimler med butikker, der sælger westerntøj, håndlavede cowboystøvler og sadler. Byen blev til på en helt særlig måde ved et såkaldt ”land run” i 1889. Det foregik ved, at folk skynder sig at sætte deres flag på et stykke land for at få ret til landområdet – vidst ikke den helt traditionelle måde at få landejendom på! I det historiske Paseo distrikt finder du masser af restauranter, gallerier og små, sjove butikker. Der kører vandtaxaer fra sted til sted, og det er en lidt sjovere måde at komme frem på, end selv at traske rundt i byen. Ikke langt fra byen ligger verdens måske største kvægmarked, Oklahoma National Stockyards, hvor tusindvis af kvæg bliver handlet hver uge. Auktionerne er åbne for offentligheden, og du må endelig ikke gå glip af det – det går stærkt, og det er fascinerende at se de ægte cowboys i aktion! På National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center kan du læse mere om livet som cowboy, og byen byder også på masser af andre museumsoplevelser. Du kan også besøge Oklahoma City Ballet eller Myriad botaniske have med det fantastiske tropiske drivhus, Crystal Bridge. I Frontier City kan du prøve at hav af forlystelser og gå en tur igennem det Vilde Vesten, og i White Water Bay kan du bade i det store badeland.

Hoteller i Oklahoma City

Quality Inn Southwest er et 2 stjernet hotel med udendørs pool, og alle værelser har te/kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og gratis trådløst internet. Der er gratis parkering ved hotellet.

Rejser til Oklahoma City

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica