Orlando

Orlando er den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles – hvorfor? Pga. verdens største forlystelsespark: Walt Disney World, der er på størrelse med Samsø. Du kan umuligt nå at se det hele, men du kan da altid gøre et godt forsøg! Walt Disney’s Magic Kingdom er den ældste og mest berømte park med sit Askepot-slot, Disneyfigurer og forlystelser. Andre parker er Walt Disneys Epcot, hvor fremtidens mulige nyskabelser og opfindelser kan ses, Walt Disney’s Hollywood Studios, hvor du kan se studierne og få at vide, hvordan specialeffects bliver til. Den største park er Walt Disney’s Animal Kingdom, hvor forlystelser og underholdning er centreret om dyrevelfærd og -bevarelse. Helt nyt er den nye Wizarding World of Harry Potter forlystelsespark. Her kan du besøge Hogwarts-slottet, slås med drager og flyve med Hippogriffer. Er du filminteresseret, så besøg også Universal Studios, hvor der er kopier af berømte gader, forlystelser og shows, der viser hvordan film bliver til. Har du lyst til at se lidt af ”den virkelige verden”, så har Orlando by også meget at byde på. Besøg de forskellige bydele, fx Lake Buena Vista, et nydeligt område med haver og træer, Celebration, et eksklusivt område, hvor husene er bygget i Disneystil og Downtown Orlando hvor de lokale gør flittigt brug af de mange barer og restauranter.

Hoteller i Orlando

Alle feriehjemmene ligger rigtigt godt i et hyggeligt område og er indrettet forskelligt. Men til fælles for husene er, at de alle har fuldt udstyret køkken, stue og spisestue, og her er også både vaskemaskine og tørretumbler. I poolen kan du tage en kølig dukkert eller dase i en liggestol i solen, og husene har enten gårdhave eller terrasse, hvor du kan sidde på de lune aftener.

Champions World Resort er et udmærket hotel, der ligger kun 4 minutters kørsel fra Disney World. Værelserne er smagfuldt indrettede med gode faciliteter. Hotellet har en overdækket pool og jacuzzi plus 2 udendørs swimmingpools samt tennisbaner, legeplads, spillerum, og fitnesscenter.

Coco Key Water Resort er lige noget for børnene! Det er et stort, farverigt og godt resort, der ligger i udkanten af Orlando, ikke så langt fra Wizarding World of Harry Potter. Værelserne er gode og rene - her er masser af plads og internetforbindelse. Resortet er lidt slidt nogle steder, men det ser du ikke, når du plasker rundt i vandlandet. Her er 14 sjove rutsjebaner, vandlegepladser og fire flotte pools - børnene vil elske det! Lydniveauet og menneskemængden er altså også herefter! Der er også masser af spisesteder, blandt andet en grillrestaurant og pizzahut. Her er selvfølgelig også en poolbar, hvor du kan få cocktails, som du kan nyde, mens du soler dig en liggestol. Hvis du har spist for meget af det gode mad, kan du forbrænde lidt af det i fitnesscenteret.

Continental Plaza Hotel er et skrabet økonomihotel, som ligger i den nordlige del af International Drive. Forvent ikke et 5-stjernet produkt, men et hotel, som henvender sig til den prisbevidste og knapt så sarte målgruppe. Der er pool, souvenirbutik, businesscenter og møntvask på hotellet. Internetadgang er muligt i lobbyen og der tilbydes shuttleservice mod betalling til de fleste forlystelsesparker. Parkering er gratis

Fairfield Inn & Suites Orlando Lake Buena Vista in the Marriott Village er et godt turistklasse hotel, der ligger få minutter fra henholdsvis Walt Disney World (5 store forlystelsesparker og 2 vandlande) og et kæmpe outlet center med 120 butikker. Hotellet har børnepool, pool og et lille fitnesscenter. Værelserne er udmærkede og har aircondition, TV og køleskab mv. Gratis parkering, gratis Wifi internet og gratis lille morgenmadsbuffet.

C&Cs gode ven Nico har købt en lejlighed i Orlando, og den har vi nu fået lov at låne ud til vores kunder! Det er en super god lejlighed med to soveværelser og plads til i alt seks personer. Beliggenheden kunne ikke være bedre – kun 6 kilometer fra Disney World og Universal Studios og tæt på masser af restauranter og butikker. Her er vaskemaskine, tørretumbler og et fuldt udstyret køkken, hvor du selv kan kokkerere mad til familien. Efter en lang dag i Disney World kan nyde et glas vin på balkonen, mens børnene leger på legepladsen neden for, eller benytte dig det gratis internet og få sendt en e-mail hjem. Lejligheden hører til Legacy Dunes Resort, så hvis du bliver i tvivl om noget, kan du bare gå til manageren Anthony, som har styr på det hele og er rigtig hjælpsom! Når du bor i en lejlighed, får du selvfølgelig også adgang til alle resortets faciliteter, så det er bare om at springe i poolen, give den gas i fitnesslokalet og banke familien i tennis-, basket- og volleyball på en af de mange baner.

Ramada Plaza Resort and Suites er et stort hotel, der ligger helt perfekt, tæt på Universial Studios, Walt Disney World og gode shopping-muligheder. Hotellet består af to bygninger en ny og en lidt ældre. Værelserneer gode, og her er, hvad du har brug for, blandt andet køleskab og gratis internet. Hotellet har en lille pool med liggestole, og de tilbyder gratis shuttle til Walt Disney World. Du kan opgradere dig til Clublevel suite, som ligger fra 9. til 12. etage, hvor morgenmaden er inkluderet, og du får adgang til en VIP swimmingpool og en drink ved solnedgang.