Pacet (Java)

Pacet

Den hyggelige landsby Pacet ligger smukt i bjergene, tæt på flot natur, vandfald og naturlige, varme mineralkilder. En seværdighed i området er den simple men alligevel flotte Buddha stenstatue kaldet Reco Lanang. Pacet er absolut en god base for ægte naturoplevelser - bad i de naturlige kilder, besøg vandfald, sejl på søer, gå ture i naturen og nyd al det grønne. Naturen er helt speciel her, og ofte kan du opleve bambusbuske, der vokser side om side med æbletræer.

Rejser til Pacet (Java)

411
Yogyakarta, Pacet, Bromo, Kalibaru, Ubud og Sanur

Hoteller i Pacet (Java)

Grand Trawas ligger smukt mellem bjergene i dejlige omgivelser, og det er et godt sted at bo, hvis du vil på udflugter i naturen. Du kan køre til Malang på 45 minutter og til Pacet på 41 minutter, og du kan gå til byen Prigen. Selve hotellet er lidt gammeldags – og ja, måske også lidt slidt, men på værelserne er der det mest nødvendige som TV, aircondition og gratis internet (forbindelsen er dog lidt ujævn). Du har også en balkon, hvor du kan sidde og nyde den smukke udsigt til Mount Penanggungan! Hotellet har en dejlig, grøn have og et skønt poolområde, hvor du kan plaske rundt og endnu engang beundre de dejlige omgivelser – men i weekenden bliver her altså hurtigt fyldt op. Hotellet har en okay restaurant, spa, legeplads, karaoke room og tennis, så der er masser af tage sig til, og du kan også leje heste, ATV’er og mountainbikes, hvis du vil udforske naturen. 

Sativa Sanggraloka er et delikat boutique hotel, omgivet af en stor, smuk have og en urtehave med flere sjældne urter. Dejlige værelser med hyggelig indretning. Nogle lidt små og nogle med udendørs bad. Hotellet har også en dejlig swimmingpool, tennisbaner, fitnessrum og meget mere.