Page (Lake Powell)

Lake Powell og byen Page ligger på grænsen mellem Utah og Arizona. Lake Powell er en menneskeskabt sø der mødes af en forbløffende natur med røde klippespir, der rejser sig fra det krystalblå vand. Her kan du bruge tid på at slappe af, måske med fiskeri, en bådtur eller bare en svømmetur. Du bør også besøge den enestående Rainbow Bridge, som er den største naturlige klippebro i verden.

Hoteller i Page (Lake Powell)

Best Western View of Lake Powell er et godt hotel, der ligger virkelig smukt, kort fra hovedgadens mange restauranter. Værelserne er gode og rene, og her er aircon og wifi, men kvaliteten svinger meget. Du kan dase i poolen i godt vejr, og tage en tur i den varme jacuzzi, hvis du trænger til at blive varmet igennem. Der er ikke nogen rigtig restaurant på stedet, så du må ud på hovedgaden og finde en af byens gode restauranter. Morgenmad kan du derimod godt få, og den er inkluderet i prisen. Personalet er hjælpsomt og effektivt, så spørg dem, hvis du er i tvivl om noget.

Marriott Courtyard Page at Lake Powell ligger midt i det røde klippelandskab omkring 2 km uden for byen Page, så du er tæt på både Glen Canyon og Lake Powells flotte og imponerende natur. Hotellet er ret stort med omkring 153 gode værelser, hvor du har gratis wifi, aircondition, et lille siddeområde og endda HBO, hvis du vil se lidt film eller serier om aftenen. Poolen har sæsonåbent, og er det sommer, kan du ligge i varmen under en parasol med udsigt til smukke cypresser og røde klipper – og hvis du vil svede endnu mere, så tag du dig en tur i træningslokalet. Morgenmaden er rigtig god med vafler, æg, bacon og en masse andet, og maden i Pepper’s Restaurant er også helt fin – begge dele i amerikansk stil. Betjeningen er ikke altid lige hurtigt, men de ansatte er søde, og du kommer langt med et smil! 

Quality Inn Lake Powell er et godt hotel med udsigt over en golfbane og Lake Powell. Hotellet har dejlige værelser alle med aircondition og kaffemaskine. Ikke-ryger værelser er til rådighed. Der er en opvarmet swimmingpool (sæsonåben) samt mulighed for kontinental morgenmad og shuttle-service til lufthavnen. Gratis parkering.

Travelodge Page er et nydeligt hotel med pæne værelser, der ligger ca. 3 kilometer fra den smukke Lake Powell. Her er en udendørs swimmingpool og gratis parkering.

Rejser til Page (Lake Powell)

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas
US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles