Palm Springs

Palm Springs ligger et par timers kørsel fra Los Angeles, og når du nærmer dig byen, vil noget af det første, der falder i øjnene, være et kolossalt antal vindmøller – omkring 5.000, der er med til at sørge for elektricitet til-byen. Efter sigende skulle byen have den største koncentration af swimmingpools i forhold til byens størrelse, og de fleste huse har da også sin egen. Da Palm Springs er et ferie- og ressortsted, er her et hav af aktiviteter, bl.a. ballonflyvning, cykelture, vandreture, rideture, off road ture i ørkenen, samt mange andre spændende ting. Hvis du interesserer dig for golf, er der også mulighed for at spille golf med en fascinerende og betagende udsigt med bjergene i baggrunden.

Hoteller i Palm Springs

Royal Sun Inn er et godt hotel beliggende ca. 2,5 kilometer fra Palm Springs. Hotellet har gode værelser med fine faciliteter herunder kaffemaskine, køleskab og mikroovn. Ikke-ryger værelser er til rådighed. Her er en opvarmet swimmingpool, jacuzzi, løbesti og fitnesscenter.

Rejser til Palm Springs

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas