Palm Springs

Palm Springs ligger et par timers kørsel fra Los Angeles, og når du nærmer dig byen, vil noget af det første, der falder i øjnene, være et kolossalt antal vindmøller – omkring 5.000, der er med til at sørge for elektricitet til-byen. Efter sigende skulle byen have den største koncentration af swimmingpools i forhold til byens størrelse, og de fleste huse har da også sin egen. Da Palm Springs er et ferie- og ressortsted, er her et hav af aktiviteter, bl.a. ballonflyvning, cykelture, vandreture, rideture, off road ture i ørkenen, samt mange andre spændende ting. Hvis du interesserer dig for golf, er der også mulighed for at spille golf med en fascinerende og betagende udsigt med bjergene i baggrunden.

Hoteller i Palm Springs

Rodeway Inn Palm Springs ligger i et fredeligt kvarter, lige over 3 kilometer fra centrum. Her er gode faciliteter til dig, der er på gennemrejse - heriblandt WiFi, vaskerum og en pool, hvor du kan få løsnet op i kroppen efter en dag på vejen. Værelserne er ikke specielt spændende indrettede, men her er rent og pænt, og du har både tv, mikroovn og minikøleskab på værelset. Hotellet har en ingen restaurant, men du kan finde et supermarked, købe en god bøf, og låne den BBQ-grill, der er til rådighed ved poolen. Til morgenmad bliver der sat en lille morgenbuffet op, hvor du kan lægge bunden inden dagens oplevelser. 

Royal Sun Inn er et godt hotel beliggende ca. 2,5 kilometer fra Palm Springs. Hotellet har gode værelser med fine faciliteter herunder kaffemaskine, køleskab og mikroovn. Ikke-ryger værelser er til rådighed. Her er en opvarmet swimmingpool, jacuzzi, løbesti og fitnesscenter.

Rejser til Palm Springs

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas