Palm Springs

Palm Springs ligger et par timers kørsel fra Los Angeles, og når du nærmer dig byen, vil noget af det første, der falder i øjnene, være et kolossalt antal vindmøller – omkring 5.000, der er med til at sørge for elektricitet til-byen. Efter sigende skulle byen have den største koncentration af swimmingpools i forhold til byens størrelse, og de fleste huse har da også sin egen. Da Palm Springs er et ferie- og ressortsted, er her et hav af aktiviteter, bl.a. ballonflyvning, cykelture, vandreture, rideture, off road ture i ørkenen, samt mange andre spændende ting. Hvis du interesserer dig for golf, er der også mulighed for at spille golf med en fascinerende og betagende udsigt med bjergene i baggrunden.

Rejser til Palm Springs

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas

Hoteller i Palm Springs

Royal Sun Inn er et godt hotel beliggende ca. 2,5 kilometer fra Palm Springs. Hotellet har gode værelser med fine faciliteter herunder kaffemaskine, køleskab og mikroovn. Ikke-ryger værelser er til rådighed. Her er en opvarmet swimmingpool, jacuzzi, løbesti og fitnesscenter.