Panama City

Panama City er en meget moderne by – og derfor også præget af mange højhuse. 8 ud af de 10 højeste højhuse i Mellemamerika finder du her. Byen er det politiske og kulturelle centrum af Panama og har en del attraktioner. Her kan du besøge katedralen på Plaza de la Catedral og blive underholdt i casinoer, natklubber eller store indkøbscentre. Du skal ikke være bange for at blive sulten. Panama City har restauranter af meget høj standard med mad fra hele verden. Fra Panama City kan du komme på mange forskellige udflugter. Det er selvfølgelig oplagt at besøge Panamakanalen, hvor du kan se de mange skibe, der sejler fra Stillehavet til Atlanterhavet og omvendt. Vi kan varmt anbefale vores byrundtur, hvor du både kommer ud og ser, hvordan de enorme skibe bliver rejst 26 meter op igennem de 3 forskellige "locks", samt besøger charmerende Casco Viejo. Flere nationalparker ligger også i en overkommelig afstand, og her kan du besøge små landsbyer og vandre gennem regnskove og kigge efter fugle, som fx den purpurstrubede frugtkrage og den sorte høgeørn, samt myreslugere, dovendyr og store kattedyr. Du kan også udforske grotter eller tage på en togtur til Colon, der går gennem regnskoven. Læn dig tilbage og kig ud af vinduet, hvor du kan se ud på skibene, der sejler på kanalen.

Rejser til Panama City

PAN03
Panama City, San Blas, Valle de Antón og Isla San José
CR23
Granada (Nicaragua), Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro, Panama City
CR31
San Jose, Drake Bay (Corcovado), Dominical, Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro og Panama City
PAN01
Panama City, Boquete, Bocas del Toro

Hoteller i Panama City

Metro Hotel er et nydeligt hotel, der ligger perfekt placeret tæt på Via Espana, en af de store færdselsårer i Panama city. Værelserne er store, pæne og rene med wifi og køleskab og har udsigt til enten gaden eller en parkeringsplads. Længere nede ad gaden er et supermarked, hvor du kan købe en masse småting. På hjørnet ved Via Espana ligger Cafe Manolo som er et besøg værd – dejlig mad til næsten ingen penge.

Radisson Panama Canal er et stort, ældre, men rigtig godt hotel, der ligger lige ud til Panama kanalen – så her har du første parket til at se de kæmpe store skibe, som hver dag sejler igennem kanalen. Værelserne er rigtig gode og har TV, aircondition og gratis wifi. Det engelsktalende personale er utrolig søde og hjælpsomme. Hotellet ligger i et stille område, men efter 10 minutter med en taxi, er du i centrum af Panama City. Du kan også tage hotellets gratis shuttlebus til det store Albrook Mall. Efter en dag med sightseeing eller shopping i byen, kan du tage en dukkert i poolen, der har udsigt udover kanalen, eller du kan også bare ligge og dase i en liggestol og holde øje med de mange skibe, som sejler forbi. Er du derimod den mere aktive type, kan du også benytte hotellets veludstyrede træningslokale. Her er to restauranter og en café der serverer mange gode retter, men der ligger også flere gode restauranter i gåafstand fra hotellet.   

Riande Granada Hotel er et moderne og lækkert hotel, der ligger i Panama Citys businessdistrikt – du kan køre i taxa til centrum på omkring 12 min. Indretningen på hotellet er fancy, funky og sofistikeret med masser af glas, farver og lys. Værelserne er rigtig gode, og her er alt, hvad du har behov for, fx aircondition, TV og wifi. De ansatte på hotellet er imødekommende og meget hjælpsomme, så du spørger bare dem til råds, hvis der er det mindste. Efter en lang dag med sightseeing i byen, kan du tage en dukkert i poolen eller nyde en farvestrålende drink fra baren, mens du daser i en liggestol. Hvis du er den ekstra magelige type, er her også både loungestole og et boblebad. Er du derimod mere til motion, kan du selvfølgelig lægge vejen forbi hotellets træningslokale. Hotellets restaurant serverer lækre panamanske og internationale retter, og her er faktisk også en biergarten, hvor du kan få en herlig, iskold øl.