Paraty

Paraty er de senere år blevet en mere og mere populær by, og det er da også en by, hvor der findes noget for enhver smag. Det historiske centrum vidner om kolonitiden med fine, charmerende bygninger. Her må ikke køre biler, så du kan i ro og mag bevæge dig rundt mellem de mange butikker, restauranter og atelierer, der i dag har til huse i de smukke bygninger. Det er også her i centrum, at du finder Casa da Cultura - et kulturhus, hvor du kan opleve forskellige shows, teater, udstillinger og andre events. Udover at Paraty er en spændende og historisk by, har den en fantastisk beliggenhed i naturskønne omgivelser. Du kan slappe af på den fantastiske strand Praia do Pontal, eller du kan tage på udflugt i området. Her findes et væld af muligheder for dig, der elsker oplevelser i naturen! Prøv at riverrafte på brusende floder eller tag en stille sejltur og hold udkig efter dyrelivet i skoven. Kom på svævetur højt oppe mellem trækronerne og tag på vandreture til vandfald og udsigtspunkter, hvor du bare kan sidde og nyde synet af naturens imponerende skønhed.   

Hoteller i Paraty

Pousada Barholomeu er et charmerende, gammelt hotel, som ligger rigtig godt midt i den gamle bydel. Det er bygget i kolonistil med hvidkalkede vægge og blåmalede døre og vinduer – det er simpelthen så fint! Her er kun fire værelser, og de er alle hyggeligt indrettede med lænestole og gamle træmøbler. To af dem har udsigt til gaden, og to af dem til den grønne have. Restauranten har rustikke stenvægge og gobeliner på væggene, og når kokken svinger redskaberne i køkkenet spreder den dejligste duft af lækker mad sig i hele huset. Om morgenen er der et godt udvalg af brød, ost, syltetøj, frugt og en masse mere. I den dejlige have er der live musik hver aften, og du kan sidde ved et bord og nyde stemningen, mens du nipper til en caipirinha. Hvis der skal nævnes et minus ved hotellet, er det, at der er meget lydt – så husk ørepropperne! 

Pousada Corsario Paraty er et lille, hyggeligt hotel beliggende i en dejlig tropisk have og kun 5 minutters gang fra Casa da Cultura og 20 minutters gang fra den fantastiske strand Praia do Pontal. På hotellet findes der en swimmingpool, spillerum og sauna.

Rejser til Paraty

672
São Paulo, Paraty, Ilha Grande og Rio de Janeiro