Perhentian Islands

Perhentian Islands ligger i det nordlige Malaysia ca. 20 km. fra fastlandet og består af de to øer Perhentian Besar, som er den største med de fleste hoteller og ressorts, og den lidt mindre Perhentian Kecil. På Perhentian Kecil finder du de mindre hoteller, som tiltrækker specielt backpackere, og derfor er her også mere liv på Kecil end Besar. På Perhentian Besar har du til gengæld mere fred og ro. Du finder nogle rigtig lækre strande med turkisblåt vand på specielt Perhentian Besars vestlige side, hvor der er masser at tage sig til. Specielt på stranden Teluk Pauh, der ligger på den nordvestlige side af øen med store sten, hvor sandet og vandet er utroligt lækkert. Her er et utal af dykkersteder omkring begge øer, hvor vraget Sugar Ship Wreck er ret populært. Det sank i år 2000 og ligger på ca. 18-20 meters dybde. Generelt er her mange gode dykkersteder, hvor mange hoteller og ressorts har eget dykkercenter. Har du ikke dykkercertifikat, kan du sagtens tage en snorkel og maske på og svømme ud til de koralrev, som ligger lidt fra stranden, med forskellige og flotte fisk. Har du fået nok af at være ude i vandet hele tiden eller ligge og dase den på stranden, kan du tage på en trekkingtur, i regnskoven som nærmest starter helt ude ved strandene.

Hoteller i Perhentian Islands

BuBu Long Beach ligger på Long Beach, lige ned til vandet. Værelserne har alle privat bad/toilet, tv, aircondition, mm. Resortet har et væld af aktiviteter at underholde sig med, fx snorkling, dykning, fiskning, kanoture, beachvolley, jungletrekking og karaoke.

Coral View Island Resort ligger på Pulau Perhentian Besar. De dejlige hytter ligger i grønne omgivelser og er alle rummelige og har enkel indretning med de fornødne faciliteter. Her er også en god restaurant og super muligheder for dykning, snorkling og for dem, der bare ønsker at komme væk fra det hele.

Perhentian Island Resort er et dejligt lidt ældre hotel, der ligger i smukke tropiske omgivelser i en bugt og med en rigtig skøn strand lige ud for. Her er hyggelige enkle værelser med privat balkon - alle er med gratis trådløst internet og air-con. Her er gode snorkling muligheder, eller du kan vælge at dyppe tæerne i poolen. Fra restauranten har du smuk udsigt over stranden - husk også at nyde solnedgangen!

Rejser til Perhentian Islands

64
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuala Terengganu, Perhentian Island
Nyhed