Perhentian Islands

Perhentian Islands ligger i det nordlige Malaysia ca. 20 km. fra fastlandet og består af de to øer Perhentian Besar, som er den største med de fleste hoteller og ressorts, og den lidt mindre Perhentian Kecil. På Perhentian Kecil finder du de mindre hoteller, som tiltrækker specielt backpackere, og derfor er her også mere liv på Kecil end Besar. På Perhentian Besar har du til gengæld mere fred og ro. Du finder nogle rigtig lækre strande med turkisblåt vand på specielt Perhentian Besars vestlige side, hvor der er masser at tage sig til. Specielt på stranden Teluk Pauh, der ligger på den nordvestlige side af øen med store sten, hvor sandet og vandet er utroligt lækkert. Her er gode muligheder for snorkling og dykning. Har du fået nok af at være ude i vandet hele tiden eller ligge og dase den på stranden, kan du tage på en trekkingtur, i regnskoven som nærmest starter helt ude ved strandene. Her er virkelig skønt og frodigt, så du har rig mulighed for at nyde livet i tropiske omgivelser. 

Hoteller i Perhentian Islands

BuBu Long Beach ligger på Long Beach, lige ned til vandet. Værelserne har alle privat bad/toilet, tv, aircondition, mm. Resortet har et væld af aktiviteter at underholde sig med, fx snorkling, dykning, fiskning, kanoture, beachvolley, jungletrekking og karaoke.

Coral View Island Resort ligger på Pulau Perhentian Besar. De dejlige hytter ligger i grønne omgivelser og er alle rummelige og har enkel indretning med de fornødne faciliteter. Der kan godt komme lidt støj fra generatoren, men ikke noget et par ørepropper ikke kan klare. Her er også en god restaurant og super muligheder for dykning, snorkling og for dem, der bare ønsker at komme væk fra det hele.

Perhentian Island Resort er et dejligt lidt ældre hotel, der ligger i smukke tropiske omgivelser i en bugt og med en rigtig skøn strand lige ud for. Her er hyggelige enkle værelser med privat balkon - alle er med gratis trådløst internet og air-con. Her er gode snorkling muligheder, eller du kan vælge at dyppe tæerne i poolen. Fra restauranten har du smuk udsigt over stranden - husk også at nyde solnedgangen!

Rejser til Perhentian Islands

64
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuala Terengganu, Perhentian Island