Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, og den ligger i den thailandske bugt på grænsen mellem Vietnam og Cambodia. Her er nogle dejlige strande med turkisblåt vand og skønt klima, som har gjort øen til et populært turistmål. Du finder både fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge i baggrunden og rigtig mange strande med gang i den og med masser af lækre fiskerestauranter. Flere og flere hoteller skyder op rundt omkring, og turismen vokser i høj fart - af samme grund er hovedvejen også ret påvirket af byggearbejde. Gadekøkkenerne og natmarkedet har skøn stemning og masser af liv, og der er selvfølgelig også barer og natklubber rundt omkring langs stranden. Urørt er her ikke længere, men her er stadig dejligt! Nogle af landets bedste strande finder du på den vestlige side af øen, som ligger beskyttet af det kinesiske hav. Du kan tage ud og udforske øen på scooter eller knallert og besøge øens landsbyer. Phu Quoc er også kendt for fremstillingen af den populære fiskesovs Nuoc mam, der siges at være verdens bedste! Der er også gode muligheder, hvis du er til snorkling, ud for øens sydlige kyst, hvor du finder An Thoi Island.

Rejser til Phu Quoc

306
Hanoi, Hoi An, Nha Trang, Ho Chi Minh City, Phu Quoc
305
Hanoi, Sapa, Hue, Hoi An, Nha Trang, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Mekong, Phu Quoc

Hoteller i Phu Quoc

Cassia Cottage er et rigtig dejligt sted, hvor du helt sikkert vil føle dig hjemme – ikke mindst på grund af det fantastiske personale, som muligvis er de sødeste mennesker i hele Vietnam. Resortet ligger ud til Ba Keo Beach, 30 minutters gang fra byen Duong Don og tæt på masser af gode restauranter. Værelserne ligger spredt i en lille, tropisk have med frugttræer, små vandløb og hyggelige siddeområder, så du kan nemt tage en lille spadseretur og kigge på de mange planter. Værelserne er pæne, og her er aircondition, fan, varmt vand, minibar og myggenet – de har også wifi, men forbindelsen er bedre i fællesområderne. Restauranten serverer skøn, økologisk mad lavet fra råvarer, som de selv dyrker i deres egen køkkenhave et andet sted på øen. Du kan dase alt det, du vil på den dejlige strand – bølgerne kan være lidt store i regntiden, men så er her også to lækre pools, som du bare kan springe i. 

Coral Bay Resort er et dejligt resort på Phu Quoc, der endda har en skøn, privat strand med liggestole. Her bor du i rummelige, pæne og rene værelser med aircondition, tv og WiFi. Resortet byder på en dejlig morgenmadsbuffet, og her er også en restaurant - dem er der dog masser af i området, hvis du gerne vil prøve noget andet. Lige ved siden af resortet ligger Rory's Beach Bar, der er en populær og livlig strandbar, der både serverer mad og drinks. 

Eden Resort er et dejligt hotel på Phu Quoc, beliggende ned til vandet. Dette 3* hotel har swimmingpool, fitnesscenter, spa og masser af aktiviteter. Garden View Deluxe-værelserne har enten balkon eller terrasse, wifi, tv, køleskab, bad/toilet osv.

La Veranda Phu Quoc Resort & Spa er et rigtig dejligt hotel på Phu Quoc. Hotellet tilbyder smukke omgivelser og dejlige værelser med privat terrasse eller balkon, tv, bad/toilet, wifi, vifte i loftet og aircondition. Her er en skøn swimmingpool og mulighed for at låne f.eks. kajakker eller cykler, for at se øen fra en anden side.

Mango Bay Resort er et rigtig hyggeligt, lille resort bestående af 40 bungalows, fordelt på 1 km strand. Dette lille sted er bygget op, således at bungalowerne ligger inde midt i junglen. Resortet gør meget ud af at være så miljøvenligt som muligt, og derfor er der f.eks. ikke aircondition eller tv på værelserne, men til gengæld tilbyder resortet en fantastisk stemning og hyggeligt lokalt miljø. Dette er stedet du skal bo, hvis du gerne vil beskytte miljøet og samtidig have et fantastisk ophold.

Phu Quoc Eco Beach Resort er et hyggeligt resort, beliggende lige ned til stranden. Hotellet har swimmingpool og restaurant. Her er 26 bungalows, som alle har bad/toilet og diverse faciliteter.

Saigon Phu Quoc Resort & Spa er et dejligt resort beliggende blandt kokospalmer og farverige blomster. Værelserne er rummelige og har alle gode faciliter herunder wi-fi. Hotellet har også en dejlig stor swimmingpool. Nyd solnedgangen over havet fra en af resortets barer eller restauranter, og slap af ved strandkanten om dagen. Skal der hellere ske noget tilbyder resortet et væld af aktiviteter - lige fra bådture og snorkling til petanque og aerobic.

Sea Sense Resort er et skønt resort, der ligger meget smukt - lige ved Ong Lang Beach og med eksotisk jungle i baghaven. Her bor du i store, rummelige værelser, hvor du har din egen, private balkon. Det her er stedet, du skal tage hen, hvis du gerne vil slappe af i skønne omgivelser - her er ikke rigtig nogle muligheder i nærheden for dem, der gerne vil feste og shoppe. Ved den store pool kan du ligge og kigge ud over havet, og ellers bare nyde livet. Hvis du gerne vil have, at der sker lidt, kan du både forkæle dig selv i spaen, leje kajakker, spille beachvolley og tage på fisketur. Om aftenen kan du nyde en dejlig middag til en rimelig pris i restauranten, mens du kigger ud over havet på den smukke solnedgang.  

Thanh Kieu Beach Resort er et godt strandhotel, som ligger helt ned til den lyse sandstrand. Hotellet består af en masse bungalows fordelt rundt i den flotte grønne have. I din bungalow har du myggenet, aircondition, terrasse og udendørs bruser. Her på hotellet skal du bare slappe af i sandet og nyde en drink fra strandbaren. Spis god mad i restauranten og gå en tur i den eksotiske have under de høje palmer. Husk myggespray, hvis du vil undgå de små insekter.​ Hvis du er interesseret i at komme lidt omkring på øen, er der mulighed for at leje scootere tæt ved. Hotellet forsøger at tænke på miljøet, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved deres brug af solenergi og deres affaldssortering.

The Shells Resort & Spa er et stort, flot hotel, som ligger lige ud til Ganh Gio stranden 10 minutters kørsel fra byen Duong Dong. Hotellet er næsten et arkitektonisk kunstværk! Det er bygget i moderne stil med rene linjer, og ser du hotellet oppefra, vil du kunne se, at det er formet som et sneglehus – deraf navnet The Shells. Værelserne er store og lyse, og de er indrettede i samme stilrene design med et kæmpestort marmorbadekar midt i værelset. Du kommer ikke til at mangle noget, for der er sofaer, skrivebord, LCD TV, gratis wifi, minibar, te- og kaffefaciliteter og så en balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over den Thailandske Golf. Det lækre poolområde er også smukt og kunstnerisk med flettede, runde kurvesofaer og masser af liggestole, der bare indbyder til timevis af solbadning! Når du er færdig med at nyde poolen og den lækre strand, kan du gå i hotellets spa og træne i helseområdet eller få en af de mange luksusbehandlinger. Restauranten og baren serverer god mad og skønne cocktails, og så er personalet meget opmærksomme og hjælpsomme. 

Tropicana Resort er et dejligt, nyrenoveret resort, der ligger ud til en privat strand, omkring 15 minutters gåtur fra markedet. Hotellet har en rigtig god beliggenhed - og er omgivet af en skøn grøn have med træer og palmer! Værelserne er gode, og har faciliteter såsom TV, wifi, og aircondition. Restaurantens morgenmad er god og har et godt udvalg - og det er dejligt at sidde om aftenen i restuaranten og kigge ud over vandet, imens du spiser aftensmad. Hvis du bliver træt af saltvand og sand, kan du tage en dukkert i poolen, som ligger omgivet af træer og palmer i haven. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så henvend dig til det søde personale, som er meget hjælpsomme.