Playa del Carmen

Playa del Carmen er en af vores yndlingsstrandbyer på vores rejser til Mexico. Her er en livlig atmosfære, for det er et af Mexicos hotteste steder, men du finder også gode rammer for familier på de lidt mere rolige dele af stranden. Og stranden her er helt vidunderlig! Lige bag stranden ligger byens nerve – hovedstrøget 5th Avenue. Her er massevis af butikker, restauranter, turudbydere, barer og diskoteker. Når sulten melder sig, bliver det svært at vælge mellem Mexicansk krydret kylling med bønner, seafood, sprøde pizzaer, velsmagende thai-mad – you name it. Nogle steder kan du endda spise med sand mellem tæerne, og når mørket falder på, tændes stearinlysene og de kulørte lamper, og nogle gange er der sågar dejlig livemusik. Du kan danse hele natten til den nyeste musik på de smarte diskoteker, eller besøge hyggelige caféer og opleve ægte latinamerikansk stemning når det er allerbedst. Udover at være en skøn ferieby med alt hvad dertil hører, er Playa del Carmen også et fantastisk udgangspunkt for spændende udflugter. Besøg ruinerne ved Chichen Itza eller Tulum og få et godt indblik i mayakulturen, tag ud at bad eller dyk i en cenote – en underjordisk sø med køligt og krystalklart vand – eller kør ud til et af de store naturreservater og se mangroveskove, krokodiller, fugleliv og kæmpestore flokke med tusindvis af lyserøde flamingoer.  Eller du kan du snorkle blandt havskildpadder eller tage ud og fiske eller dykke i det smukke hav. Mulighederne er ubegrænsede. 

Rejser til Playa del Carmen

MX05
Cancun, Isla Mujeres, Tulum og Playa del Carmen
MX42
Playa del Carmen, Merida, Campeche, Calakmul, Bacalar og Tulum
MX33
Mexico City, San Cristobal, Palenque, Campeche, Merida og Playa del Carmen
CU15
Havana, Viñales, Trinidad, Merida og Playa del Carmen
Nyhed
MX34
Guatemala City, Lake Atitlán, Antigua, Cancun, Merida, Playa del Carmen.
MX21
Mexico City, Oaxaca, 1 natbus, San Cristobal, 1 natbus og Playa del Carmen

Hoteller i Playa del Carmen

El Tukan Hotel and Beach Club ligger super centralt på den berømte 5th Avenue, et lille stykke fra stranden. Stedet er ret enkelt, værelserne har kun lige det fornødne, men der er svømmepøl og alle værelser har balkon eller terrasse, aircondition og wifi.

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra stranden. Værelserne er små og gode med klimaanlæg, blæser og trådløst internet. Her er en dejlig, frodig have med to små, fine pools, hvor du kan tage en afkølende dukkert, når du ikke gider gå til stranden - eller du kan bare ligge og dase dagen lang. Restauranten er ikke noget specielt, men hvorfor også spise på hotellet, når der er hundredevis af restauranter lige uden for døren? Du må ud og smage nogle lækre tacos! Hotellets ansatte er søde og smilende, og de vil gøre alt for at hjælpe dig og gøre dit ophold fantastisk. Du kan bruge Mamitas Beach Club mod betaling, så du kan ligge i en liggestol på stranden og bare nyde vandet, sandet og stemningen. 

Hotel Quinto Sol er et hyggeligt hotel, der ligger lige på gågaden ca. 200 meter fra stranden. Hotellet har ca. 20 værelser og en dejlig, mexicansk charme. Alle værelser er indrettet i rigtig mexicansk stil og har både aircondition og wifi. Det er også muligt, for en merpris, at få værelser med balkon med udsigt til byens hovedstrøg. Når du bor her, kan du benytte Mamitas Beach Club på stranden til rigtige fordelagtige priser.

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del Carmens main-street, 5th Avenue. De hvide, lange strande ligger kun to minutters gang fra hotellet. Hotellet har fornemme værelser med balkoner ud mod poolområdet, aircondition og wifi.

Mahekal Beach Resort er et stort lækkert resortagtigt hotel, der ligger lige på stranden og ca. 5 minutters gang fra byens hovedstrøg. Her er stille og roligt, lækre værelser og 2 pools. Vi booker som udgangspunkt garden view værelser til dig, som ligger tæt på poolen og 100-150 meter fra stranden. Disse værelser har aircondition, hængekøje på terrassen - og så er morgenmad samt aftensmad eller frokost inkluderet.

Nina Hotel & Beach Club er et udmærket sted, der ligger tæt på hovedgadens mange restauranter og butikker, og et kvarters gang fra stranden. Værelserne er små og enkle, men de er rene, og du kan gå på wifi gratis. I haven er der en dejlig pool, som du kan svømme rundt i, hvis du ikke gider tage til stranden. For 5-7 USD om dagen, kan du få adgang til hotellets Beach Club, og så kan du bruge klubbens håndklæder, parasoller og liggestole på stranden – hvis du har all inclusive, er det selvfølgelig gratis. Hotellet har transport til Kool Beach Club flere gange om dagen.

Pelicano Inn er et hyggeligt hotel med 39 værelser, der ligger lige ved stranden og ca. 100 meter fra byens hovedstrøg. De pæne værelser har som regel to dobbeltsenge, og alle har aircondition, sikkerhedsboks og balkon med enten udsigt til haven eller havet. Der er wifi på nogle af hotellets områder. Hotellet serverer morgenmad, men den er lidt kedelig, og de ansatte her arbejder altså i mexicansk tempo, så tingene kan godt tage lidt tid. Her er masser af grønt i den hyggelige gårdhave, hvor du også kan sidde i skyggen fra palmerne, når solen står højt.

Playa Kaan lejligheden er en skøn penthouselejlighed i hjertet af byen, kun en kort slentretur fra stranden og hovedgaden. Her er et stort soveværelse med dobbeltseng og et mindre et med to enkeltsenge og badeværelse. Køkken har alt, hvad du skal bruge af grej til at kunne lave lækre retter, og der er både et lille spiseområde ved siden af køkkenet og oppe på tagterrassen, hvor du kan holde barbecueaftener. I stuen er der TV og DVD - perfekt hvis du har børn med! Das i jacuzzien på den dejlige tagterrasse, eller slæng dig i en liggestol og nyd solen. Lejligheden er en del af Playa Kaan, hvor der er en tropisk have, en sol terrasse og en lille swimmingpool, hvor du kan tage dig en kølig dukkert.

The Reef Coco Beach er et stort, dejligt all inclusive hotel, der ligger direkte ned til stranden i Playa del Carmen. Værelserne er pæne og har privat balkon, hvor du kan sidde og slappe af om aftenen - hvis altså ikke du drikker cocktails i poolbaren. Her er et lækkert, stort poolområde med børnebassin, og du kan selvfølgelig også bade på stranden. Indimellem kan der ligge mange småbåde i vandet, men så dasker du bare to minutter ned ad stranden. Hvis du trænger til at røre dig, kan du slentre de tyve minutter ind til byens centrum ad 5th Avenue, træne i fitnesscenteret eller spille basket og volleyball. Mod betaling kan du også tage på dykkerture, dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, nyde den dejlige spa, spille golf og bruge resortets wifi. Her er tre gode restauranter med lækker mad og fire barer, hvor du kan nippe til flotte drinks - det meste af maden og drikkevarerne er inkluderet, og du kan få cocktails ad libitum for 19 USD om dagen.