Playa del Carmen

Playa del Carmen er en af vores yndlingsstrandbyer på vores rejser til Mexico. Her er en livlig atmosfære, for det er et af Mexicos hotteste steder, men du finder også gode rammer for familier på de lidt mere rolige dele af stranden. Og stranden her er helt vidunderlig! Lige bag stranden ligger byens nerve – hovedstrøget 5th Avenue. Her er massevis af butikker, restauranter, turudbydere, barer og diskoteker. Når sulten melder sig, bliver det svært at vælge mellem Mexicansk krydret kylling med bønner, seafood, sprøde pizzaer, velsmagende thai-mad – you name it. Nogle steder kan du endda spise med sand mellem tæerne, og når mørket falder på, tændes stearinlysene og de kulørte lamper, og nogle gange er der sågar dejlig livemusik. Du kan danse hele natten til den nyeste musik på de smarte diskoteker, eller besøge hyggelige caféer og opleve ægte latinamerikansk stemning når det er allerbedst. Udover at være en skøn ferieby med alt hvad dertil hører, er Playa del Carmen også et fantastisk udgangspunkt for spændende udflugter. Besøg ruinerne ved Chichen Itza eller Tulum og få et godt indblik i mayakulturen, tag ud at bad eller dyk i en cenote – en underjordisk sø med køligt og krystalklart vand – eller kør ud til et af de store naturreservater og se mangroveskove, krokodiller, fugleliv og kæmpestore flokke med tusindvis af lyserøde flamingoer.  Eller du kan du snorkle blandt havskildpadder eller tage ud og fiske eller dykke i det smukke hav. Mulighederne er ubegrænsede. 

Hoteller i Playa del Carmen

El Tukan Hotel and Beach Club ligger super centralt på den berømte 5th Avenue, et lille stykke fra stranden. Stedet er ret enkelt, værelserne har kun lige det fornødne, men der er svømmepøl og alle værelser har balkon eller terrasse, aircondition og wifi.

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra stranden. Værelserne er små og gode med klimaanlæg, blæser og trådløst internet. Her er en dejlig, frodig have med to små, fine pools, hvor du kan tage en afkølende dukkert, når du ikke gider gå til stranden - eller du kan bare ligge og dase dagen lang. Restauranten er ikke noget specielt, men hvorfor også spise på hotellet, når der er hundredevis af restauranter lige uden for døren? Du må ud og smage nogle lækre tacos! Hotellets ansatte er søde og smilende, og de vil gøre alt for at hjælpe dig og gøre dit ophold fantastisk. Du kan bruge Mamitas Beach Club mod betaling, så du kan ligge i en liggestol på stranden og bare nyde vandet, sandet og stemningen. 

Hotel Quinto Sol er et hyggeligt hotel, der ligger lige på gågaden ca. 200 meter fra stranden. Hotellet har ca. 20 værelser og en dejlig, mexicansk charme. Alle værelser er indrettet i rigtig mexicansk stil og har både aircondition og wifi. Det er også muligt, for en merpris, at få værelser med balkon med udsigt til byens hovedstrøg. Når du bor her, kan du benytte Mamitas Beach Club på stranden til rigtige fordelagtige priser.

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del Carmens main-street, 5th Avenue. De hvide, lange strande ligger kun to minutters gang fra hotellet. Hotellet har fornemme værelser med balkoner ud mod poolområdet, aircondition og wifi.

Rejser til Playa del Carmen

MX42
Playa del Carmen, Merida, Campeche, Calakmul, Bacalar og Tulum
MX33
Mexico City, San Cristobal, Palenque, Campeche, Merida og Playa del Carmen
CU15
Havana, Viñales, Trinidad, Merida og Playa del Carmen
Nyhed