Praslin

Praslin er en rigtig paradis ø, der ligger en times sejlads fra Mahé - og du må helt bestemt her til på din rejse til Seychellerne, for det er her, Anse Lazio Beach ligger! Stranden er gang på gang blevet kåret som verdens bedste strand, og du vil tro, du står midt i et postkort, når du ser den. Helt kridhvidt sand, næsten lysende grøn palmebevoksning og lyserøde granitklipper står som kontrast til det eventyrligt turkise vand! 
Her kan du rigtig slappe af på de underskønne, prisbelønnede strande og nyde den fantastiske natur på sejlture og vandreture. På øen ligger naturparken Vallée de Mai, som er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have… Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder. Vallée de Mai er også det eneste sted i hele verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever.

Hoteller i Praslin

Chalets Cote Mer er et dejligt, lille hotel, som har en enestående udsigt udover Baie St. Anne bugten. Hotellet ligger på en bjergside, så der er ikke direkte adgang til stranden, men der er en dejlig infinity pool, som har den skønneste udsigt ud over havet. Hvis du gerne vil have lidt sand imellem tæerne, så ligger der en skøn strand omkring 10 minutters gang fra hotellet. Du bor i pæne og rummelige værelser, og her er masser af trapper, så forhåbentlig fejler benene ikke noget. Det er et lille hotel med kun 12 værelser, som er pænt indrettet med træmøbler, TV, køleskab, wifi (når det ellers virker) og egen balkon, hvor du kan sidde om aftenen og nyde udsigten. Hotellets store restaurant, som har stråtækket tag og en skøn udsigt ud over bugten, serverer rigtig god og velsmagende mad. Hvis du er i tvivl om noget, så siger du det bare til det søde personale, som er rigtig hjælpsomme. 

Constance Lemuria Resort er et lækkert og stilfuldt hotel med en skøn beliggenhed lige ned til havet. Her er skønne suiter og villaer, alle rummelige og med gode faciliteter. Nyd godt af hotellets store udbud af aktiviteter som golf, spa, børneklub, kajaksejlads, windsurfing, fitnesscenter, mountainbikes, yogatimer og dykkerundervisning. Aftenerne kan nydes på en af hotellets tre restauranter og på en af de fire barer. Vær opmærksom på, at der er dresscode på restauranterne.

Indian Ocean Lodge er et charmerende, familieejet hotel med en skøn beliggenhed lige ned til øens længste strand, Grand Anse. stranden. Hotellet er holdt i den oprindelige kolonistil og er fyldt med charme! Det er bygget i to etager med fire værelser i hver bygning. Værelserne er smukt indrettede og har aircondition, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter og enten balkon eller terrasse ud mod havet. Her er en dejlig pool og restaurant. Du kan dagligt tage på udflugt til Cote D'Or stranden, som ligger på den modsatte side af øen. 

L'Archipel Hotel har en skøn beliggenhed ned til den hvide sandstrand, Anse Gouvernement Beach, der er hotellets egen, private strand. Hotelkomplekset er spredt ud i den tropiske have, hvor du har en dejlig udsigt over det turkisblå hav. På værelserne finder du det, du skal bruge: aircondition, tv, minibar, WiFi og kaffe- og tefaciliteter, og så selvfølgelig en terrasse, så du kan komme ud at nyde udsigten. Bliver du træt af at slappe af på den fantastiske strand, kan du altid trække dig tilbage til poolen, og i stedet køle ned der. Vil du gerne være aktiv, kan du tage ud at sejle, dykke, sejle i kano, snorkle eller paddleboarde. Hvad enten du er til afslapning eller aktiviteter, skal dagene nok gå hurtigt!

Les Villas D'Or er en samling af 10 dejlige villaer, der ligger lige ned til Côte D'Or-stranden. Du bor i rigtig, rigtig hyggelige små sommerhusagtige bungalows, så det virker slet ikke hotelagtigt! Villaerne ligger med god plads mellem hinanden er godt indrettede og har alle fuldt udstyret tekøkken og en dejlig veranda. Har du ikke lyst til selv at lave mad, kan du bestille både morgenmad og middag på stedet. Stedet ligger tæt på Valleé de Mai naturpark, og der er mange restauranter og butikker inden for gåafstand. Her er også en god pool og grill-faciliteter.

Paradise Sun er et rigtig dejligt hotel, der endda har deres egen skønne strand. Her bor du i bungalows, der er spredt ud i en stor, smuk have, og som byder på WiFi, aircondition, køleskab samt kaffe- og tefaciliteter. Derudover vil store skydedøre åbne op til en stor, møbleret balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten. Hotellet byder også på to restauranter, hvoraf den ene ligger helt nede i vandkanten. Her er det helt lovligt at smide skoene og sidde med fødderne i sandet, mens du nyder din aftensmad. Servicen på hotellet er i top, og der bliver hygget om gæsterne. Hver dag serveres der eftermiddagste og kage i restauranten, og om aftenen kan du blive underholdt med musik og dans. Her er også alle muligheder for at være aktiv. Tag på en bådudflugt og se solnedgangen, dyrk yoga, deltag i et madlavningskursus, eller lej en cykel og kør på eventyr. Dette er et af vores favorithoteller på Praslin, og det har sin helt egen charme. 

Villas de Mer er et dejligt hotel, der ligger lige ned til den skønne Grand Anse strand. Her er restaurant og pool, og hotellets 10 minisuiter er indrettet med aircondition, tv, kaffe- og te faciliteter, badeværelse og terrasse.