Puerto Madryn

Puerto Madryn er en lille, hyggelig by, hvorfra du kan nyde hele det omkringliggende områdes utrolige skønhed. Med vind i håret kan du opleve dette barske områdes utrolige dyreliv. Pingviner, hvaler, søløver, sæler, søelefanter og spækhuggere kan du møde til vands, og til lands venter det næsten uberørte fuglereservat Isla De los Pájaros. Byen bliver kaldt for Argentinas undervandshovedstad, og der findes flere “undervandsparker”, hvor skibe er blevet sænket med vilje, blot for at skabe gode dykkersteder. Fantastiske grønne alger, fred og harmoni er bare nogle af de ord, som beskriver oplevelsen ved at være under vandet. Søanemoner forsvinder, bare du rører ved dem, og fisk med skinnende farver kommer med langsomme bevægelser helt tæt på for at spise af din hånd. Du kan også besøge havforskningscentret eller tage til Gaiman, den Galisiske koloni, hvor du kan drikke te eller spise deres traditionelle, lækre kager. Hvis du er interesseret i dinosaurer, kan du tage til byen Trelew og besøge det spændende og vigtige palæontologiske museum i Sydamerika. Den bedste årstid for et besøg til Puerto Madryn er fra september til december, hvor der er flest hvaler og pingviner. Husk at pakke solcreme, solbriller og vindjakke i kufferten.

Rejser til Puerto Madryn

AR36
Buenos Aires, Puerto Madryn, El Calafate, Ushuaia og Buenos Aires

Hoteller i Puerto Madryn

Dazzler Puerto Madryn er et rigtig dejligt sted med gode, smarte værelser, der har alle de nødvendige faciliteter. Har du havudsigt, kan du være heldig at se hvalerne fra dit værelse! Og ellers er der både en restaurant og en skøn tagterrasse, og fra begge steder er der udsigt ud over vandet. Morgenmaden er god og her er både fitnesscenter og sauna.

Hotel Bahia Nueva er et charmerende ældre hotel med en lidt vandrehjemsagtig stemning. Det ligger midt på byens hovedgade ud til den hyggelige bugt – den centrale beliggenhed er perfekt, hvis du vil udforske byen og kysten, men der kan godt være lidt støj fra gaden. Her er 32 enkle, men gode, værelser, og de er alle forskelligt indrettet. Her er ikke så meget andet end en seng og et TV, men her er gratis internet. Du spiser morgenmad med udsigt ud over vandet, og hvis du er heldig, ser du hvaler, der boltrer sig i bølgerne! Morgenmaden er god – her er både te, kaffe, juice, brød, skinke, frugt, røræg og yoghurt, så du skal nok blive mæt. I lobbyen er der bløde sofaer og lænestole, som du kan sidde i og læse en god bog, og i de hyggelige fællesområder kan du tage et slag pool eller låne en af de to computere. Her er ingen restaurant, men lige rundt om hjørnet ligger Restaurant Estella, hvor du kan få et godt måltid mad. Og der er selvfølgelig også masser af andre restauranter på hovedgaden. 

Hotel Playa har en førsteklasses beliggenhed midt på den livlige strandpromenade og tæt på byens restauranter og pladser – du har altså nem adgang til at spotte hvaler! Hotellet i sig selv er af ældre dato, og det kan desværre ses mange steder, men betjeningen fejler ingenting, og de ansatte er rigtig flinke. Værelserne er ret simple, men de er rene og har wifi, klimaanlæg og kabel-tv. Morgenmaden har et fint udbud af ristet brød, croissanter osv., men her er ingen restaurant. Den centrale beliggenhed har den bagside, at du godt kan risikere støj fra gaden, så tag et par ørepropper med for en sikkerheds skyld.