Puerto Viejo de Talamanca

Puerto Viejo de Talamanca er Costa Ricas lille, caribiske hjørne og et populært badested. Vejret er fantastisk det meste af året med varme og solskin, der kun bliver afbrudt af enkelte voldsomme, men faktisk forfriskende regnskyl en gang i mellem. Du skal dog være opmærksom på, at der i vores vintermåneder kan forekomme stærk understrøm. Til gengæld er det rigtig godt at snorkle her, når der er bølger. Puerto Viejo har flere strandtyper med sand i forskellige farver: Kulsort vulkansand, gråt sand, gult sand, og selvfølgelig hvide bounty-strande. Den allerbedste strand hedder Playa Chiquita og er et pragtfuldt sted, fuld af liv, vidunderlige restauranter og masser af levende musik. Du bestemmer, hvor dagen skal bruges, så slap af og tag tingene i dit eget tempo. Husk at spise tonsvis af søde og saftige mangoer i varmen, og prøv måske også den lokale snack ”yuca frita”, når den lille sult skal stilles. Der er også rig mulighed for at tage på udflugt ind i den bagvedliggende regnskov. Fx kan du tage ind i indianerreservatet og lære om de planter, indianerne traditionelt har brugt i deres medicin. Du må endelig også lære at surfe, det er billigt og dødgodt her. Du kan tage ud på svæveture mellem trætoppene, ride langs stranden, tage på snorkleture, besøge byens lille marked - ja mulighederne er mange! 

Rejser til Puerto Viejo de Talamanca

CR23
Granada (Nicaragua), Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro, Panama City
CR31
San Jose, Drake Bay (Corcovado), Dominical, Monteverde, Arenal, Puerto Viejo, Bocas del Toro og Panama City
CR35
San José, Arenal, Tortuguero, Puerto Viejo de Talamanca, San José
CR39
San Jose, Playa Tamarindo, Arenal, Tortuguero, Puerto Viejo de Talamanca og San Jose

Hoteller i Puerto Viejo de Talamanca

Azania Bungalows Hotel er et hyggeligt sted, der ligger ca. 2 kilometer uden for Puerto Viejo by. Hotellet har 10 store, dejlige hytter bygget i træ, alle med egen veranda hvor der er både hængekøje og bænk. Værelserne har en hems, så der er plads til 4 personer i en hytte. Der er ikke aircondition, men store loftvifter og myggenet og et lille køleskab. Hytterne er omgivet af skøn jungle, og der er en god pool og restaurant (lukket torsdag) samt mulighed for at leje cykler. Der er WIFI ved poolen og i receptionsområdet.

Hotel Cariblue er et hyggeligt resort, der ligger nogle kilometer uden for Puerto Viejo by og ca. 200 meter fra stranden Playa Cocles. Hotellet ligger i en dejlig park med flotte planter, en dejlig swimmingpool og kunstværker. Hotellet består af bungalows med store, gode værelser, der endda har egen lille balkon eller terrasse med hængekøje! Restauranten er flot, og der er gratis internet på hele hotellet. Vil du gerne forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spa-afdeling, og vil du hellere ud at svede lidt, kan du leje en cykel og udforske området.