Rapid City

Rapid City er et rigtig godt udgangspunkt, hvis du gerne vil opleve fantastisk natur og et imponerende dyreliv. Byen ligger nemlig i køreafstand fra Badlands National Park, hvor vind, vand og vejr gennem millioner af år har skabt dybe kløfter og forrevne klipper. Med et areal på 244.000 hektar er Badlands National Park en af de største beskyttede græsprærier i USA, og den er hjemsted for mange arter af vilde dyr og planter – her bor både bighornfår, bisonokser, ræve og den truede sortfodede ilder. Antiloper og hjorte er almindelige at se nær veje og rastepladser. Se parkens informative video og se udstillingen på Visitor Center, og tag så ud og se masser af smukke udsigter. I nærheden af Badlands National Park finder du også den historiske by Wall, hvor du kan besøge Wounded Knee Museum. Dette museum giver et levende billede af, hvad der virkelig skete på det berømte slag ved Wounded Knee, hvor indianere og hvide soldater kæmpede, og her får du den autentiske historie bag den legendariske massakre. 

Det er også muligt at køre til Custer State Park, hvor der også er store græssletter og vildt dyreliv, og vil du gerne opleve det berømte Mount Rushmore, er det ca. 30 minutters kørsel fra Rapid City. 

Hoteller i Rapid City

Best Western Ramkota Hotel ligger i udkanten af byen tæt på en masse gode restauranter og butikker, og kun omkring 20 kilometer fra Mount Rushmore. Hotellet er rigtig godt, her er både et sjovt vandland - perfekt til børn og barnlige sjæle - en almindelig swimmingpool og et fitnesscenter, hvor du kan træne, hvis du trænger til at røre dig lidt. Værelserne er ikke helt nye, men de er gode, og her er gratis internet. Hotellets restaurant serverer rigtig god mad, som bestemt er værd at prøve.