Rayong

Rayong er et dejligt og afslappende område, hvor der ikke er så mange udenlandske turister. Derimod er det her, thailænderne selv tager på ferie, og der er da heller ikke mangel på dejlige, lange strande og smukke omgivelser. Nyd stranden og havet, tag på udflugter til små byer og kig på de gode markeder eller besøg Khao Chamao – Khao Wong Nationalparken, hvor der er grøn jungle, grotter og smukke vandfald. Stemningen er tilbagelænet, og du kan virkelig koble af og nyde livet. Har du brug for at få luftet vingerne lidt mere, så ligger Pattaya kun en halv times tid væk, hvor du finder en overflod af alle de sædvanlige turistfaciliteter og underholdningsmuligheder. 

Hoteller i Rayong

Bandara On Sea Rayong er et hyggeligt resort med en lidt sommerhusagtig og afslappet stemning, og det ligger i rolige omgivelser lige ved den dejlige Mae Phim strand. Du er en lille halv times kørsel fra byen, så her er virkelig mulighed for afslapning samtidig med, at du er indenfor en overkommelig afstand til mere livlige omgivelser. Værelserne er små og pæne, har gratis internetadgang og egen balkon eller terrasse. Her er flere forskellige pools og en restaurant, der serverer både internationale og thailandske retter, men maden er ikke så interessant som på nogle af de andre restauranter inde i byen.

Centara Q Resort Rayong er et moderne, ja faktisk næsten futuristisk hotel, men det er alligevel rigtig hyggeligt! Det er bygget med fine, arkitektoniske detaljer og rene linjer, og det ligger lige ud til den østlige ende af Laem Mae Phim Beach. Her er 41 lyse, gode værelser indrettet helt i hvidt, og du får din egen balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over havet. Og så får du i øvrigt også TV, DVD, aircondition, minibar og gratis wifi. Her er en dejlig pool med poolbar, en strandbar med lækre sandwiches og drinks og en restaurant med skøn mad, som du kan nyde med udsigt ud over vandet. Hvis du trænger til lidt forkælelse kan du gå i hotellets spa, dyrke morgenyoga på stranden eller træne i fitnesslokalet. Morgenmaden er god, og personalet er super effektive. Hotellet ligger 1,5 times kørsel fra Rayong by, så du er lidt langt fra alt, men du kan gå ind til et par lokale restauranter på 10 minutter. 

Koh Munnork Private Island Resort er det skønneste, lille sted, der ligger på en lillebitte, grøn ø en times sejltur fra Rayong. Her har du ikke andet end fred og turkisblåt vand omkring dig, så du kan virkelig få slappet af! Stranden har fint, hvidt sand, og her er helt lavvandet, så du kan snorkle hele vejen rundt om øen og opleve livet under vandet. Og her selvfølgelig også en rigtig dejlig pool! Du bor i en af de små bungalows – de er gode og enkle, men vær forberedt på, at elektriciteten er væk imellem kl. 9 og kl. 13. Du kan også gå gratis på internettet i hotellets lobby. Restauranten har rigtig lækker seafood, og du kan sidde med din helt frisk kokosnøddejuice og nyde udsigten ud over vandet på din helt egen ø – næst helt egen, i hvert fald. Personalet er hjælpsomt, og du kan både leje fiskeudstyr og snorklegrej af dem. 

Rayong Marriott Resort & Spa er et enormt lækkert, nyt og flot hotel. Det ligger helt ude i den ene ende af den dejlige strand, omkring 30 km. fra Rayong by, og du kan rigtig slappe af og komme ned i gear – her er nemlig ikke meget andet end skøn strand og grønne omgivelser i miles omkreds. Til gengæld byder hotellet på masser af sjov! Her er både en spa, hvor du kan købe lækre behandlinger, massage og forkæle dig selv og fitnesscenter, hvor du kan forbrænde kalorier. Her er flere restauranter med lækker mad, og morgenmadsbuffeten er også rigtig god. Tag en dukkert i en af de to smukke pools med udsigt ud over vandet, spil volleyball på stranden og slap af i saunaen om aftenen. Her er både børnepool og legeområde til børnene, så de kommer heller ikke til at kede sig. De moderne værelser har internet, TV, badekar og balkon, hvor du kan sidde og planlægge, hvilken en af de gode restauranter du skal besøge i dagen efter. De ansatte er super søde, og de kan hjælpe dig med at komme rundt i området.