Redang Island

Redang Island er hovedøen i en lille øgruppe på i alt 9 øer, som alle er en stor marinepark, der ligger ud for Malaysias østkyst. Dette er en sand tropeø med flotte strande, koralrev, havskildpadder og masser af fisk. I havet udfor Redang, har du gode muligheder for både at snorkle og dykke. Øen er kendt for sit krystalklare vand, hvide sandstrande og de tropiske fisk som svømmer mellem de mange koralrev, og snorkling er da også den største aktivitet her, hvor dyrkere på alle niveauer kan begå sig. Mange af dem er ikke særlig langt fra kysten. Da Redang Island er den største og mest besøgte af de 9 øer, er her bygget mange ressorts, hvor de fleste ligger på Pasir Panjang, som er den største strand. Mange af disse ressorts arrangerer snorkleture til de nærtliggende øer, men udfor Pasir Panjang stranden, er her også flotte koralrev. Foruden snorkling og dykning, er scuba diving også en mulighed her, da vandet er helt klart, men sigtbarheden kan hurtigt blive markant dårligere efter en storm. Du har også gode muligheder til at spille beach volleyball og sejle i havkajak. Det er forbudt at fiske indenfor marinaparkens grænser, men du kan leje fiskebåde til ture udenfor parken. Maden på Redang Island er meget alsidig, for her kan du både få pizza, burgere og lækker lokal mad, som er en blanding af kinesisk, malaysisk og thailandsk.

Hoteller i Redang Island

Coral Redang Resort er et lille hyggeligt resort, består af 40 bungalows, beliggende på Pasir Panjang stranden. Dette 3* resort, er ikke det smukkeste og mest opdaterede resort, men det er rigtig hyggeligt og det ligger rigtig godt på øen. Her er en lille pool og en hyggelig restaurant. Alle bungalows har a/c og varmtvandsbeholder. Her er også en dykkershop, hvis du skulle få lyst til at lære at dykke..

The Taaras Beach & Spa Resort er “gemt” for omverdenen på en lille ø lige uden for den uspolerede østkyst af det tropiske Malaysia. Navnet Taara kommer fra Sanskrit og betyder havets gudinde, hvilket også bliver afbildet i resortets havfrue-logo. Værelserne er alle udstyret med tv/internet, kaffe/the faciliteter mm og dette 4* hotel er en sand perle, på denne skønne ø.

Rejser til Redang Island

52
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuantan, Kuala Terengganu og Redang