Redang Island

Redang Island er hovedøen i en lille øgruppe på i alt ni øer, som alle er en stor marinepark, der ligger ud for Malaysias østkyst. Dette er en sand tropeø med flotte strande, koralrev, havskildpadder og masser af fisk. I havet ud for Redang har du gode muligheder for både at snorkle og dykke. Øen er kendt for sit krystalklare vand, hvide sandstrande og de tropiske fisk, som svømmer rundt ved de mange koralrev. Snorkling er da også den største aktivitet her, fordi koralrevene ligger tæt på kysten. Da Redang Island er den største og mest besøgte af de ni øer, er her bygget mange resorts, og de fleste ligger på den største strand Pasir Panjang. Mange af disse resorts arrangerer snorkleture til de nærtliggende øer, men ud for Pasir Panjang stranden finder du også mange flotte koralrev. Du kan også sagtens dykke, for vandet er helt klart i roligt vejr. Hvis du vil være aktiv, kan du tage et spil beach volley, sejle en tur i kajak eller fiske - men du kan kun fiske ude på vandet i lejede fiskerbåde. Maden på Redang Island er meget alsidig, for her kan du både få vestligt inspireret mad og lækker lokal mad, som er en blanding af kinesisk, malaysisk og thailandsk.

Hoteller i Redang Island

Coral Redang Resort er et lille hyggeligt resort, består af 40 bungalows, beliggende på Pasir Panjang stranden. Dette 3* resort, er ikke det smukkeste og mest opdaterede resort, men det er rigtig hyggeligt og det ligger rigtig godt på øen. Her er en lille pool og en hyggelig restaurant. Alle bungalows har a/c og varmtvandsbeholder. Her er også en dykkershop, hvis du skulle få lyst til at lære at dykke..

The Taaras Beach & Spa Resort er “gemt” for omverdenen på en lille ø lige uden for den uspolerede østkyst af det tropiske Malaysia. Navnet Taara kommer fra Sanskrit og betyder havets gudinde, hvilket også bliver afbildet i resortets havfrue-logo. Værelserne er alle udstyret med tv/internet, kaffe/the faciliteter mm og dette 4* hotel er en sand perle, på denne skønne ø.

Rejser til Redang Island

52
Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuantan, Kuala Terengganu og Redang